ΤΟΠΙΚΑ

Επέστρεψε στον Βόλο ο 5χρονος Αγγελος

επέστρεψε-στον-βόλο-ο-5χρονος-αγγελος-354419

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ

Η περιπέτεια υγείας και το ταξίδι στη Βοστώνη αποτελούν μία ανάμνηση πλέον για τον 5χρονο Άγγελο από τον Βόλο που επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην οικογένειά του «σιδερένιος». Συγκινημένη η μητέρα του Έφη, «ανήγγειλε» το ευχάριστο γεγονός μέσω των social media, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι βοήθησαν και συνέδραμαν οικονομικά ώστε να καταστεί δυνατή η μετάβαση του 5χρονου στο εξωτερικό για να υποβληθεί σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση.

«Καλησπέρα σας από τον Βόλο πλέον! Τη Δευτέρα πολύ αργά το βράδυ επιστρέψαμε στο σπίτι μας, όπου οι 3 μεγάλες αγάπες (και στις οποίες θέλαμε να κάνουμε έκπληξη), που αφήσαμε πίσω μας είχανε ετοιμάσει πάρτι έκπληξη για να μας καλωσορίσουν!

Ο Άγγελος είναι πολύ καλά και πλέον έχει επανέλθει στις γνωστές αγαπημένες του συνήθειες, δηλαδή μαλώνει με τις αδερφές του. Όλα καλά λοιπόν! Σας ευχαριστούμε όλους σας και πάλι!» ήταν η συγκινητική ανάρτηση της μητέρας του που «επιδοκιμάστηκε» με δεκάδες σχόλια και ευχές για τη θετική έκβαση που είχε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο 5χρονος Βολιώτης.

Ο Άγγελος είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας της Έφης και του Δημ. Καπουρτίδη, ο οποίος γεννήθηκε με σπάνια συγγενή καρδιοπάθεια, που μάλιστα, διαγνώστηκε προγεννητικά.

Η απλόχερη αγάπη που εισέπραξε από επώνυμους και ανώνυμους πολίτες από τον Βόλο και ολόκληρη την Ελλάδα, και η αλληλεγγύη μέσω της οικονομικής ενίσχυσης για να συμπληρωθεί το ποσό των 150.000 ευρώ που χρειάζονταν για το χειρουργείο, αποτέλεσαν το εισιτήριο ώστε τον Ιούλιο ο ίδιος μαζί με τη μητέρα του να μεταβούν στη Βοστώνη όπου και υποβλήθηκε σε επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία.

Ο μικρός Άγγελος πέρασε όλη αυτή τη δοκιμασία με επιτυχία και πλέον βρίσκεται στην αγκαλιά των δικών του ανθρώπων, γερός και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον που ανοίγεται μπροστά του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου