ΤΟΠΙΚΑ

Μουσικό αφιέρωμα στην Κατερίνα, την Ιωάννα και τον Φίλιππο

μουσικό-αφιέρωμα-στην-κατερίνα-την-ιω-384732

Θα στείλουν τραγούδια στον ουρανό για την Κατερίνα, την Ιωάννα και τον Φίλιππο. Οι τρεις νέοι ηλικίας 21, 18 και 20 ετών, τα δύο κορίτσια αδερφές μάλιστα, έφυγαν εντελώς πρόωρα, άδικα και αιφνίδια από τη ζωή.

Οι γονείς τους δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ακόμη την απώλειά τους. Σαν σήμερα, Κυριακή, 23 Ιουλίου του 2014, «έχασαν» τα αγγελούδια τους στο 36ο χλμ της Π. Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας.

Μεταξύ Στεφανοβικείου και Ριζομύλου γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα ο χάρος παραμόνευε τους τρεις γεμάτους όνειρα και φιλοδοξίες για τη ζωή νέους, ενώ εκείνοι επέστρεφαν στα σπίτια τους μετά από μία όμορφη μουσική εκδήλωση.

Δεν μπόρεσαν όμως τελικά να χαρούν τη ζωή. Νταλίκα έφραξε τον δρόμο για πάντα. Οι γονείς των παιδιών απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση σε όλους. Είναι τιμή η συμμετοχή σήμερα Κυριακή, στις 7.30 το απόγευμα, στο μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη των παιδιών.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί στον τόπο του δυστυχήματος. «Ευχαριστούμε για την αγάπη σας προς τα πρόσωπα των παιδιών μας και για τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Ας μαζευτούμε όλοι μαζί να στείλουμε τραγούδια στον ουρανό» προτρέπουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου