ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζει η Αγία Μαρία Μαγδαληνή

πανηγυρίζει-η-αγία-μαρία-μαγδαληνή-388338

Στην Κουκουράβα της Μακρινίτσας

Το Σάββατο 22 Ιουλίου, εορτή της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός της Αγίας Μαγδαληνής της συνοικίας Κουκουράβας, της Δημοτικής Ενότητας Μακρινίτσας Δήμου Βόλου.

Το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουλίου 2017, ώρα 19.30, θα ψαλεί ο Μέγας Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Βελεστίνου κ.κ. Δαμασκηνού.

Το πρωί του Σαββάτου 22 Ιουλίου 2017, ώρα 07.00, θα αρχίσει ο Όρθρος και εν συνεχεία Πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτου π. Χρυσοστόμου Παπαδόπουλου.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο συνεχίζει τις άοκνες προσπάθειές του για την ανακαίνιση του ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ και κάθε χρόνο με αφορμή τον εορτασμό της Αγίας Μαγδαληνής, ολοκληρώνει ένα κύκλο εργασιών που υλοποιεί όλη τη χρονιά, με τη συνδρομή των κατοίκων της συνοικίας και των καταγόμενων από την Κουκουράβα και τη Μακρινίτσα, και των πολλών φίλων του ναού από όλη τη χώρα, που προσκυνούν και πρεσβεύουν τη χάρη της Αγίας Μαγδαληνής.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου