ΤΟΠΙΚΑ

87 συμμετέχοντες εκτός λίστας πανελλαδικών

87-συμμετέχοντες-εκτός-λίστας-πανελλαδ-389617

Πέρασαν από τριπλό εξεταστικό Γολγοθά αλλά δεν πήραν απολυτήριο και αποκλείονται

Στους 87 ανέρχονται οι τελειόφοιτοι μαθητές γενικών και επαγγελματικών λυκείων του νομού, που παρά τον τριπλό εξεταστικό «Γολγοθά» που πέρασαν το προηγούμενο διάστημα, δεν κατάφεραν τελικώς να αποκτήσουν το πολυπόθητο απολυτήριο και ταυτόχρονα τίθενται εκτός λίστας από το Υπουργείο Παιδείας για τις πανελλαδικές.

Η λίστα με τους 87 μαθητές κοινοποιήθηκε χθες από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας στο Υπουργείο Παιδείας.

Πρόκειται για 17 τελειόφοιτους των γενικών λυκείων και 70 τελειόφοιτους των επαγγελματικών λυκείων, που θα χρειαστεί από Σεπτέμβριο να επαναλάβουν την ίδια τάξη και τον επόμενο Ιούνιο να ξαναδώσουν πανελλαδικές.

Οι τελειόφοιτοι έδωσαν ενδοσχολικές εξετάσεις τον περασμένο Μάιο αλλά δεν κατάφεραν να περάσουν τα μαθήματα και να πάρουν πτυχίο. Όμως συνέχισαν, έδωσαν πανελλαδικές, συμπλήρωσαν τα μηχανογραφικά τους ελπίζοντας και έδωσαν και επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις. Δεν κατάφεραν να περάσουν και να πάρουν το απολυτήριο ούτε τη δεύτερη φορά, και ως εκ τούτου αποκλείονται και από τις πανελλαδικές.

ΕΛ. ΧΑΝ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου