ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά «πρόδωσε» ναυτικό

η-καρδιά-πρόδωσε-ναυτικό-389722

Τελευταίο αντίο σήμερα στον Ιωάννη Μανίνη

Το βράδυ φαινόταν ότι ήταν καλά, αλλά το πρωί βρέθηκε νεκρός στο σπίτι. Ανείπωτη θλίψη και οδύνη προκαλεί στον Άγιο Δημήτρη Πηλίου η απώλεια του 65χρονου κατοίκου της περιοχής Ιωάννου Μανίνη, συνταξιούχου καπετάνιου.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη. Μέσα σε ένα βράδυ έχασε τον άνθρωπό της δίχως να προλάβει να κάνει το παραμικρό για να τον βοηθήσει.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από συγγενικά του πρόσωπα χθες. Στις 10.30 το πρωί, όπως και κάθε μέρα, οι αδερφές του τον φώναζαν. Όμως χθες, εκείνος δεν απαντούσε. Οι γυναίκες αναγκάστηκαν να μπουν στο σπίτι μόνες τους. Φοβήθηκαν ότι κάτι κακό του είχε συμβεί. Ο 65χρονος έμενε μόνος.

Δυστυχώς, οι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. Ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός, πεσμένος στο πάτωμα στο μπάνιο του σπιτιού του.

Ιδιώτης γιατρός που τον παρακολουθούσε, βεβαίωσε ότι νωρίς το πρωί ο 65χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη.

Η αδερφή του, που το σπίτι της είναι πάνω από του 65χρονου, δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική απώλεια.

Το προηγούμενο βράδυ, όπως έλεγε, ήταν μαζί. Δεν είχαν βγει έξω βόλτα λόγω της βροχής. Ο άτυχος άνδρας δεν φαινόταν να είχε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του. Έδειχνε καλά.

Ο 65χρονος ήταν ναυτικός. Πριν συνταξιοδοτηθεί δούλευε καπετάνιος στα καράβια. Όλοι στην τοπική κοινωνία είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του.

Ήταν ήσυχος άνθρωπος, φιλότιμος. Ο 65χρονος κατέλιπε δύο παιδιά. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017, στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Αγίου Δημητρίου Πηλίου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου