ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταία ημέρα αύριο για τα μηχανογραφικά

τελευταία-ημέρα-αύριο-για-τα-μηχανογρ-390952

Εως και τις δύο αύριο το μεσημέρι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τα μηχανογραφικά τους δελτία οι υποψήφιοι και της Μαγνησίας. Η παράταση που δόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας στην υποβολή των μηχανογραφικών, εκπνέει αύριο και οι υποψήφιοι θα πρέπει να φροντίσουν να «κλειδώσουν» τα δελτία τους, αφού πρώτα κάνουν τις αλλαγές που επιθυμούν.

Τα λύκεια του νομού θα είναι και αύριο έως αργά το μεσημέρι ανοιχτά, προκειμένου να εξυπηρετήσουν υποψηφίους που είτε δεν διαθέτουν διαδίκτυο για να συμπληρώσουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://exams.it.minedu.gov.gr το μηχανογραφικό τους, είτε το έχουν «κλειδώσει» και η αλλαγή και νέα υποβολή του γίνεται μόνο μέσω του σχολείου.

Εκτιμάται ότι από τη Μαγνησία περίπου 1.500 θα καταθέσουν μηχανογραφικά δελτία. Έχοντας τις βαθμολογίες στα χέρια τους και τις εκτιμήσεις για το πού θα κυμανθούν οι βάσεις των σχολών, οι υποψήφιοι διεκδικούν εισιτήριο εισόδου στα τμήματα της προτίμησής τους.

Η ανακοίνωση των βάσεων που θα κρίνει και την είσοδο των υποψηφίων στις σχολές προτίμησής τους, αναμένεται στα τέλη Αυγούστου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου