ΤΟΠΙΚΑ

Αναδείχτηκε ο εργολάβος για τους τέσσερις κόμβους στον Βόλο

αναδείχτηκε-ο-εργολάβος-για-τους-τέσσ-396263

Κατοχυρώθηκε χθες από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου σε έκτακτη συνεδρίαση ο ανάδοχος εργολάβος που θα κατασκευάσει τους τέσσερις κυκλικούς κόσμους στον Βόλο.

Το έργο κατοχυρώθηκε μετά από εισήγηση της επιτροπής που εξέτασε και ενέκρινε τα σχετικά δικαιολογητικά στην εταιρεία ΕΡΓΟΑΣΦΑΛΤΙΚΗ – Γ.ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΑΤΕ.

Το έργο, όπως είναι γνωστό περιλαμβάνει την κατασκευή των κόμβων στο Δημαρχείο (Δημητριάδος, Λαμπράκη και Ιάσονος) στο Τελωνείο (Λαμπράκη – Παπαδιαμάντη) στο ΚΤΕΛ (Αθηνών, Λαμπράκη και Σέκερη) και τέλος στην οδό Διμηνίου (Λαρίσης, Δερβενακίων Μπότσαρη).

Στην ίδια συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τις τεχνικές προδιαγραφές και τους όρους της διακήρυξης για τη διενέργεια ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια και τοποθέτηση χριστουγεννιάτικου διακόσμου για τις ανάγκες στολισμού της πόλης, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 168.640 €.

Εγκρίθηκε τέλος το πρακτικό του ανοιχτού διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια με χρηματοδοτική μίσθωση οχημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου», διάρκειας πέντε ετών στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου