ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για μετεγγραφές μαθητών

ξεκίνησε-η-υποβολή-αιτήσεων-για-μετεγ-416238

Από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας γίνεται γνωστό προς τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών/τριών οι οποίοι ενδιαφέρονται να μετεγγράψουν τα παιδιά τους σε άλλη σχολική μονάδα πέραν αυτής που έχει οριστεί με τις αποφάσεις σχετικές με την κατανομή των μαθητών σε Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια της Μαγνησίας, ότι μπορούν να καταθέσουν αίτηση μετεγγραφής στη σχολική μονάδα που επιθυμούν να εγγράψουν το παιδί τους από 26-06-2017 έως και 30-06-2017.

Επίσης στους ενδιαφερόμενους γονείς-κηδεμόνες, γίνεται γνωστό ότι θα ενημερωθούν για την έκβαση της αίτησης μετεγγραφής από τις Σχολικές Μονάδες λίγες μέρες πριν την έναρξη των μαθημάτων της νέας σχολικής χρονιάς.

Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις μετεγγραφής θα ικανοποιηθούν εφόσον ο αριθμός των φοιτώντων μαθητών/τριών δεν υπερβεί για οποιονδήποτε λόγο τις δυνατότητες στέγασης των διαθέσιμων διδακτηριακών χώρων και τα προβλεπόμενα από την απόφαση της ΔΔΕ Μαγνησίας σχετικά με τον αριθμό τμημάτων που θα λειτουργήσουν στις σχολικές μονάδες της Μαγνησίας.

Σε περίπτωση υπέρβασης αυτού του αριθμού θα πραγματοποιηθούν μετεγγραφές με βάση τα σχετικά χωροταξικά δεδομένα σε συνδυασμό με τις τυχόν προτιμήσεις των κηδεμόνων των μαθητών/τριών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου