ΤΟΠΙΚΑ

55χρονος βρέθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη στη Ν. Δημητριάδα

55χρονος-βρέθηκε-νεκρός-σε-προχωρημένη-420276

Νεκρός, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας β’ ορόφου στη Νέα Δημητριάδα όπου ζούσε μόνος, βρέθηκε χθες 55χρονος Βολιώτης. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε εκπνεύσει από μέρες. Χθες, γείτονές του αποφάσισαν να παρέμβουν και κάλεσαν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ, καθώς από το διαμέρισμά του αναδυόταν έντονη δυσοσμία.

Δυστυχώς, οι φόβοι ότι κάτι κακό του είχε συμβεί επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον δραματικό τρόπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έσπευσε στον τόπο βρέθηκε μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, καθώς η σορός βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Ο άτυχος άνδρας πρέπει να είχε μέρες που ήταν νεκρός, ίσως και εβδομάδα, όπως αναφέρθηκε. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και άρχισε η λήψη καταθέσεων. Η σορός του 55χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, ενώ αναμένεται να εκδοθεί παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα, και τον Ιανουάριο του 2017, ύστερα από πυρκαγιά στην κουζίνα, υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου προκειμένου να σωθεί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου