ΤΟΠΙΚΑ

Η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας για την απώλεια του Κων. Μητσοτάκη

η-νο-δ-ε-μαγνησίας-για-την-απώλεια-του-κ-448757

Από τη ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας της ΝΔ για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδας και η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας από σήμερα, είναι φτωχότεροι.

O Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, υπήρξε μια από τις σημαντικότερες μορφές στην πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας και ο τελευταίος μιας γενιάς πολιτικών που ηγήθηκε της χώρας στον 20ο αιώνα.

Με τον τρόπο που άσκησε τα πολιτικά του καθήκοντα τόσο ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όσο κι ως Πρωθυπουργός, υπηρέτησε με συνέπεια και ευθύνη το όραμά του για εθνική ενότητα κι ομοψυχία. Υπήρξε ο πολιτικός που έγκαιρα συνέλαβε ιδέες μπροστά από την εποχή του. Εργάστηκε για μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα που “δεν θα επαιτεί εν ονόματι της ιστορίας της, αλλά θα πρωτοπορεί“.

Όλοι εμείς στη Νέα Δημοκρατία αλλά και όλοι οι Έλληνες, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όχι μόνο τις αλήθειες που μας είπε, αλλά και πως μας έκανε να αισθανθούμε περήφανοι για τον Ηγέτη μας και Αρχηγό μας.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας Νέας Δημοκρατίας, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον υιό του, Πρόεδρο της Παράταξής μας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στην κόρη του και Βουλευτή Α΄ Αθηνών κα. Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και σε όλη την οικογένειά του.

Η προσφορά του και το έργο του προς την Ελλάδα και τον Ελληνισμό θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης και παράδειγμα προς μίμηση.

Λόγω πένθους για την αδόκητη απώλεια του Επίτιμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργού, αναβάλλονται όλες οι κομματικές εκδηλώσεις από σήμερα 29 Μαΐου 2017 έως και την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου