ΤΟΠΙΚΑ

«Ξήλωσε» από νυφικό 5.500 ευρώ!

ξήλωσε-από-νυφικό-5-500-ευρώ-488486

Δεν έχει προηγούμενο η κλοπή που σημειώθηκε παραμονές Δεκαπενταύγουστου σε σπίτι της Ν. Ιωνίας. Κλέφτης έβαλε στο χέρι το νυφιάτικο φόρεμα λίγες ώρες πριν το γάμο ζευγαριού, ξηλώνοντας από πάνω του όσα χαρτονομίσματα είχαν κρεμάσει συγγενείς και φίλοι. Συνολικά μαζί με το ποσό που πήρε από συρτάρι κομοδίνου ο άγνωστος –μέχρι στιγμής- δράστης έφυγε από το τρικούβερτο γλέντι της νύφης με 5.500 ευρώ!

Προσποιητά χαμόγελα και ψεύτικες ευχές πρόσφερε στη νύφη και στην οικογένειά της το πρόσωπο που δεν δίστασε μέσα στο σπίτι όπου κυριαρχούσε η χαρά και η ευτυχία να σημαδέψει με άσχημο τρόπο το γάμο νεαρού ζευγαριού.

Το σπίτι της νύφης ήταν ορθάνοιχτο για την υποδοχή συγγενών και φίλων. Ευχές, κεράσματα, άφθονο κρασί, μουσική και χορός για το τυχερό της νεαρής και για την αρχή της καινούργιας της ζωής.

Γλέντι τρικούβερτο εξελισσόταν στο σπίτι παραμονή του μυστηρίου του γάμου, που κράτησε μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα. Όταν το γέλιο στα χείλη της οικογένειας πάγωσε, βλέποντας το νυφικό που ήταν σε έκθεση μέσα σε δωμάτιο του σπιτιού, σύμφωνα με τα έθιμα, «γυμνό» από τα χαρτονομίσματα που είχαν κρεμάσει οι δικοί τους άνθρωποι.

Οι γονείς της νύφης κράτησαν το στόμα τους κλειστό για το πρωτοφανές συμβάν. Δεν μίλησαν σε κανέναν για την κλοπή που θα μπορούσε να χαλάσει το κλίμα ευτυχίας για το γάμο του παιδιού τους. Άφησαν για τους ίδιους, μέχρι τουλάχιστον την τέλεση του μυστηρίου και το γαμήλιο γλέντι, τα βασανιστικά ερωτηματικά για το πώς ένας «δικός» τους άνθρωπος δεν δίστασε να σκιάσει το ευτυχές για την οικογένειά τους γεγονός.

Ο άγνωστος δράστης πήρε το μεγάλο χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ πάνω από το νυφικό και από συρτάρι κομοδίνου. Τα χρήματα τα οποία το ζευγάρι θα χρησιμοποιούσε στα πρώτα βήματα του έγγαμου βίου.

Την κλοπή κατήγγειλε στην αστυνομία ο 69χρονος πατέρας της νύφης, εμφανώς κεραυνοβολημένος από ό,τι συνέβη.

«Πρόκειται τουλάχιστον για ιεροσυλία. Έχουμε εναποθέσει όλες τις ελπίδες μας στις έρευνες της αστυνομίας, ώστε να βρεθεί εκείνος που δεν δίστασε να βάλει ένα σκοτεινό σημείο στην έναρξη της καινούργιας ζωής των παιδιών μας», έλεγε στον «Τ» ο πατέρας της νύφης.

Στην αστυνομία ανέφερε ότι τα χρήματα εξαφανίστηκαν από τις 11 το πρωί του περασμένου Σαββάτου μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα του Δεκαπενταύγουστου, ημέρα του γάμου.
Αρπαξαν τσάντα
Αξέχαστες εξάλλου θα μείνουν οι διακοπές στη Μαγνησία για 46χρονη από την Κύπρο, η οποία ενώ βρισκόταν στην Άφησο έπεσε θύμα κλοπής. Άγνωστος δράστης άρπαξε από το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε μια δερμάτινη τσάντα. Η απροσεξία της να αφήσει ανοιχτό ένα από τα παράθυρα του αυτοκινήτου, της στοίχησε 14 αποκόμματα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων συνολικής αξίας 460 ευρώ, χρηματικό ποσό 120 ευρώ και ένα ρολόι αξίας 200 ευρώ. Πρόκειται για το περιεχόμενο της τσάντας της μαζί με την αστυνομική της ταυτότητα και δύο πιστωτικές κάρτες κυπριακών τραπεζών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου