ΤΟΠΙΚΑ

Συντονιστής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας ο Νίκος Ντίτορας

συντονιστής-στην-αποκεντρωμένη-διοί-461289

Ο Νίκος Ντίτορας και επίσημα θα είναι ο Συντονιστής στην Αποκεντρωμένη Θεσσαλίας – Ηπείρου Στερεάς Ελλάδας. Την απόφαση για τους εφτά νέους επικεφαλής των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων που επελέγησαν από το ΑΣΕΠ μετά από προκήρυξη που έγινε, υπέγραψε χθες ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Η απόφαση θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή, ώστε οι νέοι συντονιστές να αναλάβουν επισήμως καθήκοντα.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ επικοινώνησε χθες με τον κ. Νίκο Ντίτορα, ο οποίος δεν θέλησε να προβεί σε καμία δήλωση ακόμη, επιβεβαίωσε ωστόσο πως περιμένει και το επίσημο ΦΕΚ, προκειμένου να αναλάβει υπηρεσία στη νέα του θέση.

Αύριο Παρασκευή, τόσο ο κ. Ν. Ντίτορας όσο και οι υπόλοιποι επικεφαλής των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν στην πρώτη επίσημη συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστα Πουλάκη, προκειμένου να συζητηθεί το πλαίσιο της συνεργασίας τους ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων τους.

Σημειώνεται πως ο κ. Νίκος Ντίτορας είναι δασάρχης Μαγνησίας, ενώ διατέλεσε αντινομάρχης στον νομό επί θητείας του τότε νομάρχη, Απόστολου Παπατόλια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου