ΤΟΠΙΚΑ

Ενεργή συμμετοχή στον καθαρισμό των ακτών

ενεργή-συμμετοχή-στον-καθαρισμό-των-α-461360

Στην εθελοντική προσπάθεια καθαρισμού των ακτών του Δήμου Βόλου, με σύνθημα «Αγαπώ την Πόλη μου», συμμετείχαν η ΔΙΟΔΟΣ ΑμKΕ –φορέας ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης, και η ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια.

Η ΔΙΟΔΟΣ ΑμΚΕ είναι αστική μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρεία και στοχεύει στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση ατόμων με χρόνιες ψυχικές παθήσεις. Με αυτή την πρωτοβουλία, τα μέλη της θέλουν να δείξουν το καλό παράδειγμα σε όλους και ότι μπορούν και προσφέρουν ισότιμα ως ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι πολίτες για το καλό της πόλη τους.

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Δράση και Ενέργεια», έχει δώσει το παρών σε πολλές και αξιόλογες πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης και κινητοποίησης των πολιτών, σε θέματα που αφορούν τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όπως, η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για τον σωστό αερισμό στα σχολεία, μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής. Σε ό,τι αφορά τα Άτομα με Αναπηρίες και ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, η ΚοινΣΕπ Δράση και Ενέργεια, με τους εξειδικευμένους συνοδούς που διαθέτει, διοργανώνει και υλοποιεί ειδικά προγράμματα, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες με υπαίθριες δραστηριότητες (πχ. καγιάκ, αναρρίχηση, σκι, πεζοπορίες και ποδήλατο βουνού).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου