ΤΟΠΙΚΑ

Εξι συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

εξι-συλλήψεις-για-κατοχή-ναρκωτικών-ο-462913

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατά την νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στοσπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο χάρτινες συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, τέσσερα πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης και ένας κάλυκας. Τα αφορολόγητα τσιγάρα που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στο Τελωνείο Βόλου για τον προσδιορισμό των δασμοφορολογικών επιβαρύνσεων.

Επίσης, συνελήφθησαν, προχθές το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας και ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης, καθώς και μία συσκευασία με μικροποσότητα σκόνης άγνωστης χημικής σύστασης.

Προχθές το μεσημέρι συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Ακόμη, συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μαγνησίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Τέλος, συνελήφθη, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μαγνησίας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου