ΤΟΠΙΚΑ

Νομιμότατη η διαδικασία για τον ΧΥΤΑ

νομιμότατη-η-διαδικασία-για-τον-χυτα-851206

Με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο που δεν επιτρέπει να εμφιλοχωρήσουν πάσης φύσεως σκοπιμότητες και «πιέσεις» όσον αφορά στη διαγωνιστική διαδικασία για την εργολαβία διαχείρισης των απορριμμάτων στο ΧΥΤΑ Βόλου εμφανίστηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Απορριμμάτων (ΣΥΔΙΣΑ) Νομού Μαγνησίας κ. Γιάννης Κουρτίνας με αφορμή σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Στα αξιοσημείωτα της απάντησης του κ. Κουρτίνα η θέση του Προέδρου του ΣΥΔΙΣΑ και Αντιδημάρχου Βόλου που φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τους ηθικούς αυτουργούς που υποκινούν τέτοια σχόλια και οι οποίοι προσπαθούν να θέσουν εν αμφιβόλω την όλη διαδικασία.
Δεν μπορούμε, λέει χαρακτηριστικά στην απαντητική του επιστολή ο κ. Κουτίνας, «να μη σχολιάσουμε το γεγονός ότι ως «τιμητές» του ΣΥΔΙΣΑ Νομού Μαγνησίας και των διαδικασιών που ακολούθησε στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, εμφανίζονται πρόσωπα που κάθε άλλο διαθέτουν υπέρ αυτών το τεκμήριο της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας, δεδομένης και αποδεδειγμένης της «καθοδηγητικής» παρουσίας τους υπέρ συγκεκριμένων συμμετεχόντων στον εν λόγω διαγωνισμό. Οι όποιες… διαρροές, καταλήγει ο κ. Κουρτίνας, απλά επιβεβαιώνουν και αποκαλύπτουν την αγωνιώδη προσπάθεια των υποβολέων τους να επηρεάσουν και να χειραγωγήσουν τη διαγωνιστική διαδικασία προς την επιθυμητή για τους ίδιους κατεύθυνση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου