ΤΟΠΙΚΑ

«Ισοπαλία» προτιμήσεων για Πιτσιώρη – Σκοτινιώτη

ισοπαλία-προτιμήσεων-για-πιτσιώρη-82-851206

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για την επιλογή του υποψηφίου Δημάρχου που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ για το νέο και ενιαίο Δήμο Βόλου. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι τη μεθεπόμενη εβδομάδα, μετά τις 22 Αυγούστου, οι εν δυνάμει υποψήφιοι για το χρίσμα του κόμματος θα κληθούν στα κεντρικά, προκειμένου να τους κοινοποιηθούν τα ευρήματα της δημοσκόπησης που διενήργησε για λογαριασμό της GPO η Ιπποκράτους. Χαρακτηριστικά στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που ρωτήθηκε χθες σχετικά σημείωσε ότι η δημοσκόπηση έχει τελειώσει και έχει παραδοθεί ήδη στους υπεύθυνους του Τομέα Αυτοδιοίκησης του κόμματος, οι οποίοι ωστόσο αναχώρησαν για ολιγοήμερες διακοπές την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου, μεταθέτοντας τις όποιες ανακοινώσεις τους για μετά τις 22 Αυγούστου…
Μολονότι η δημοσκόπηση κρατείται μυστική, οι πρώτες διαρροές άρχισαν ήδη να γίνονται γνωστές από χθες, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που πρόσκεινται φιλικά στους κ.κ. Π. Σκοτινιώτη και Δ. Πιτσιώρη και οι οποίοι επιδεικνύουν έναν ιδιαίτερο ζήλο για να πληροφορηθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της, που όπως όλα δείχνουν θα διαδραματίσει βαρύνοντα ρόλο στην τελική επιλογή του κόμματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες… διαρροές που έγιναν γνωστές από στελέχη και πολιτικούς φίλους που πρόσκεινται στον πρώην Νομάρχη και στον πρώην Δήμαρχο Βόλου, όλα δείχνουν ότι Σκοτινιώτης και Πιτσιώρης μάχονται στήθος με στήθος, χωρίς να υπάρχει εμφανής υπεροχή για έναν από τους δύο «μονομάχους».
Σύμφωνα με τις ίδιες… διαρροές Πιτσιώρης και Σκοτινιώτης προηγούνται με μεγάλη διαφορά, τόσο από το νυν Δήμαρχο Αλέκο Βούλγαρη, όσο και από την Αντινομάρχη Νατάσα Οικονόμου, που συμπεριελήφθησαν επίσης στο γκάλοπ του κόμματος.
Ο πρώην Δήμαρχος Βόλου, σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές πηγές, προηγείται του «αντιπάλου» του ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, ενώ αντίθετα ο πρώην Νομάρχης προηγείται του πρώην Δημάρχου στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων των άλλων κομμάτων. Επίσης στις «θετικές» και «αρνητικές» γνώμες οι κ.κ. Πιτσιώρης και Σκοτινιώτης είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον, ενώ οι ίδιες πηγές λένε ότι στη δημοσκόπηση αποτυπώνονται και τα μεγάλα ποσοστά με τις αρνητικές γνώμες που έχει ανάμεσα στους ερωτηθέντες ο σημερινός Δήμαρχος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου