ΤΟΠΙΚΑ

Καλωσόρισμα με γλυκά και τσίπουρο

καλωσόρισμα-με-γλυκά-και-τσίπουρο-481635

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η χθεσινή υποδοχή της πρώτης πτήσης από Μόναχο, που πλαισιώθηκε από αψίδα νερού, κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Την τοπική φιλοξενία γεύτηκαν, στο μεταξύ, οι διακόσιοι και πλέον επιβάτες των πρώτων απευθείας πτήσεων από Μόναχο και Βρυξέλλες.

Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν, συγκεκριμένα, στους ξένους επισκέπτες εκπρόσωποι των τοπικών φορέων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και περιφερειακών δήμων, του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, του Επιμελητηρίου Λαμίας, της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας και τουριστικοί πράκτορες, προσφέροντάς τους παραδοσιακά κεράσματα κατά την άφιξή τους.

Συγκεκριμένα, διανεμήθηκε πληροφοριακό υλικό και παράλληλα προσφέρθηκαν γλυκά, τσίπουρο, βότανα και μυρωδικά του Πηλίου, που ενθουσίασαν τους επιβάτες από Μόναχο και Βρυξέλλες.

Τον Δήμο Βόλου εκπροσώπησε στο χθεσινό καλωσόρισμα ο Απόστολος Ζαρκάδας – Βεργής, αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, ο οποίος δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι: «Στόχος μας είναι να η περιοχή μας να καταστεί νούμερο ένα προορισμός όλο τον χρόνο και φυσικά οτιδήποτε σχετίζεται με την εισροή εισερχόμενου ή εξερχόμενου τουρισμού στην περιοχή μας, είναι θετικό».

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας εκπροσώπησε η Θέκλα Καμμένου, ενώ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης τόνισε από την πλευρά του τη σημασία των δράσεων συνεργασίας και υπογράμμισε ότι «όλοι μαζί μπορούμε», υπερτονίζοντας την κοινή προσπάθεια που αναπτύσσεται.

ΓΛ. ΥΔΡ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου