ΤΟΠΙΚΑ

Παρουσίαση της ενιαίας δράσης «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ»

παρουσίαση-της-ενιαίας-δράσης-ερευν-490618

Εκδήλωση για την παρουσίαση της ενιαίας δράσης κρατικών ενισχύσεων «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ», που προκηρύχθηκε στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης και Εφαρμογής Δράσεων στους Τομείς της Έρευνας, της Τεχνολογικής Ανάπτυξης και της Καινοτομίας και από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο, την Τρίτη 25 Απριλίου, στις 10 το πρωί, στο αμφιθέατρο του Ξενοδοχείου Domotel Xenia Volos.

Βασικός στόχος της ενιαίας δράσης «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ» είναι η σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές, με σκοπό τη μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας. Η δράση αυτή έχει ως σκοπό την άμεση και αποτελεσματική διοχέτευση των διαθέσιμων πόρων για την προώθηση ερευνητικών δραστηριοτήτων και την εφαρμογή καινοτομιών στις επιχειρήσεις και ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω μίας σειράς παρεμβάσεων.

Δήλωση Συμμετοχής στα email: [email protected] ή [email protected]

Πληροφορίες : http://www.eyde-etak.gr/central.aspx?sId=119I428I1089I646I488772

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου