ΤΟΠΙΚΑ

Κανένα ενδιαφέρον για τον Πηλέα

κανένα-ενδιαφέρον-για-τον-πηλέα-491516

Κανένα ενδιαφέρον για την εκμίσθωση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Πηλέας στα Χάνια Πηλίου. Η χθεσινή δημοπρασία που διενεργήθηκε από το Δήμο Βόλου απέβη άγονη και το ξενοδοχείο που ερημώνει από τα τέλη του 2014, πρόκειται να βγει σε νέα δημοπρασία στις 26 Απριλίου.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα είναι ιδιοκτησίας του Δήμου Βόλου, τα τελευταία όμως δύο χρόνια, μένει ανοίκιαστο.

Η ξενοδοχειακή μονάδα αποτελείται από υπόγειο εμβαδού 121,09 τμ, που αποτελείται από αποθηκευτικούς χώρους, το β΄ ισόγειο εμβαδού 97,80 τμ, που αποτελείται από χώρο γυμναστηρίου, 2 WC ανδρών και γυναικών και χώρο σάουνας, ισόγειο εμβαδού 647,28 τμ, που αποτελείται από χώρο καθιστικού-καφέ, χώρο αναμονής, χώρο εστίασης, κοινόχρηστο διάδρομο-reception, καθιστικό-χώρο αναμονής-bar, W.C. ανδρών-γυναικών και ΑΜΕΑ, λεβητοστάσιο, αποθήκες, κουζίνα, χώρο προσωπικού, 2 γραφεία διευθυντή, 2 μονόκλινα υπνοδωμάτια με λουτρό, 1 μονόκλινο υπνοδωμάτιο ΑΜΕΑ με λουτρό, 1 δίκλινο υπνοδωμάτιο ΑΜΕΑ με λουτρό, όροφο εμβαδού 238,73 τμ, που αποτελείται από 2 μονόκλινα υπνοδωμάτια με λουτρό, 6 δίκλινα υπνοδωμάτια με λουτρό, 1 τρίκλινο υπνοδωμάτιο με λουτρό, το εσωτερικό κλιμακοστάσιο, ημιυπαίθριο χώρο εμβαδού 17,53 τμ και μεγάλο μπαλκόνι στην πρόσοψη, ανεξάρτητη ισόγεια οικοδομή εμβαδού 22,75 τμ, που αποτελείται από 1 ενιαίο χώρο πιθανόν βοηθητικό και γήπεδο ποδοσφαίρου με την περίφραξή του.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα εκμισθώνεται για μόλις 12.000 ευρώ το χρόνο, όμως χθες κανείς δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον. Την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει νέα επαναληπτική δημοπρασία, σε διαφορετική περίπτωση, η εκμίσθωση μπορεί να γίνει με απευθείας συμφωνία, της οποίας τους όρους καθορίζει το δημοτικό συμβούλιο.

ΕΛ. ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου