ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Δ. Κολυνδρίνη με τον νέο Διοικητή της 1ης ΤΑΞ.Α.Σ.

συνάντηση-δ-κολυνδρίνη-με-τον-νέο-διοι-514882

Ο νέος Διοικητής της 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχος Ματζουράνης Γεώργιος, επισκέφθηκε στο γραφείο της στην Περιφερειακή Ενότητα, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Στη συνάντηση, πέραν του εθιμοτυπικού χαρακτήρα λόγω ανάληψης των νέων καθηκόντων του Διοικητή, συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας, θέματα που αφορούν στη προστασία των πολιτών από ακραία καιρικά φαινόμενα, όπως χιονοπτώσεις, πλημμυρικά και κατολισθητικά φαινόμενα και τις δυνατότητες σύμπραξης και συνεργασίας Στρατού και Περιφέρειας.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που άπτονται στις αρμοδιότητες του Στρατού, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε το νέο Διοικητή για θέματα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ειδικότερα του Νομού Μαγνησίας και τόνισε την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο σε επίπεδο Νομού Μαγνησίας, όσο και σε επίπεδο Περιφέρειας, όπου απαιτείται (πρόσφυγες, έντονες χιονοπτώσεις, πυρκαγιές, αεροδιακομιδές, κ.α.).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την βεβαιότητα ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου