ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία Δήμου Ζαγοράς -Μουρεσίου για μείωση ημερών λειτουργίας της Τράπεζας στην Ζαγορά

διαμαρτυρία-δήμου-ζαγοράς-μουρεσίου-517372

Την έντονη αντίδραση του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου προκάλεσε η πληροφορία για μείωση των ημερών λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζαγορά από πέντε σε τρεις ημέρες την εβδομάδα (κινητό συνεργείο).

Πρόκειται για μια ακόμη διαμαρτυρία της Δημοτικής Αρχής για την απογύμνωση της περιοχής από κρατικές κυρίως υπηρεσίες (π.χ. Ελληνική Αστυνομία), είτε με τη μορφή μείωσης του προσωπικού τους, είτε με τη συρρίκνωση του ωραρίου τους κ.α.

Ο Δήμος και στην περίπτωση της Τράπεζας Πειραιώς, ενήργησε άμεσα για την ανάκληση της απόφασης, όπως προκύπτει από την επιστολή του Δημάρχου κ. Παν. Κουτσάφτη προς τον Πρόεδρο του ΔΣ της Τράπεζας κ. Γ. Χατζηνικολάου, επιστολή η οποία κοινοποιήθηκε και στους βουλευτές Μαγνησίας για τις δικές τους ενέργειες.

Αναφέρει η επιστολή: «Κύριε Πρόεδρε, Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου από την πληροφορία που διέρρευσε ότι το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Ζαγορά και έδρα του Δήμου μας 0α λειτουργεί τρεις (3) ημέρες την εβδομάδα ή εκ περιτροπής.

Ο Δήμος, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός και γενικότερα οι φορείς, οι επαγγελματίες και οι πολίτες θεωρούν απαράδεκτη την απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας και απαιτούν την άμεση ανάκλησή της».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου