ΤΟΠΙΚΑ

Προσλήψεις 120 εργαζομένων στο Δήμο Βόλου

προσλήψεις-120-εργαζομένων-στο-δήμο-βόλο-518351

Πρόταση για την πρόσληψη συνολικά 120 εργαζομένων που θα ενισχύσουν για το 2017 τις υποστελεχωμένες από προσωπικό υπηρεσίες του, καταθέτει ο Δήμος Βόλου προς έγκριση, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, οι εργαζόμενοι που θα προσληφθούν, θα απασχοληθούν στις διευθύνσεις κοιμητηρίων, καθαριότητας, πρασίνου, ΚΑΠΗ και δόμησης, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, οκτάμηνης διάρκειας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να γίνουν οι εξής προσλήψεις:

Στην Διεύθυνση Κοιμητηρίων: για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών στα 33 συνολικά κοιμητήρια του ενιαίου Δήμου Βόλου, την ανάγκη για καθαριότητα, αλλά και την ανάγκη φύλαξης των χώρων των κοιμητηρίων δεδομένου ότι υπάρχει έλλειψη μονίμου προσωπικού στον κλάδο εργατών ταφών – εκταφών προτείνεται η πρόσληψη 10 εργατών ταφών – εκταφών ΥΕ, 4 εργατών καθαριότητας ΥΕ και 4 φυλάκων ΥΕ.

Στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης: για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών του ενιαίου Δήμου στους τομείς δράσης που αφορούν στην αποκομιδή απορριμμάτων οδοκαθαρισμό, πυροπροστασία, προστασία περιβάλλοντος κλπ, καθώς στην αντιμετώπιση έκτακτων καιρικών φαινομένων, ο δήμος θα προσλάβει 10 οδηγούς απορριμματοφόρων αυτοκινήτων (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) ΔΕ, 6 οδηγούς απορριμματοφόρων αυτοκινήτων (με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) ΔΕ, 45 εργάτες καθαριότητας ΥΕ (συνοδούς απορριμματοφόρων), 3 χειριστές σύνθετου εκσκαπτικού και φορτωτικού μηχανήματος ΔΕ άδεια χειριστή Μ.Ε., 2 χειριστές μηχανικού σαρώθρου (σκούπα) ΔΕ παντός τύπου και συστή-ματος λειτουργίας, 1 χειριστή διαμορφωτή γαιών, οδών, και διάνοιξης χανδάκων και ορυγμάτων παντός τύπου, 2 μηχανοτεχνίτες ΔΕ, για την επισκευή και συντήρηση των κάδων απορριμμάτων και των επιστήλιων καλαθιών, 1 τεχνίτη ηλεκτροσυγκολλητή και οξυγονοκολλητή ΔΕ, 2ηλεκτρολόγους οχημάτων ΔΕ, 2 τεχνίτες οχημάτων ΔΕ, 3 φύλακες ΥΕ.

Στη Διεύθυνση Πρασίνου: Για την κάλυψη των αναγκών της διεύθυνσης πρασίνου και ιδίως της έντονης αυτοφυούς βλάστησης σε πεζοδρόμια, κοινόχρηστους και ελεύθερους χώρους και ιδιαίτερα σε χώρους συνάθροισης ευάλωτων ομάδων πληθυσμού όπως παιδικούς σταθμούς, σχολεία, ο δήμος Βόλου προτείνει την πρόσληψη 2 Γεωπόνων ΠΕ, 2 ΔΕ οδηγού Γεωργικού Ελκυστήρα με άδεια οδήγησης Γεωργικού μηχανήματος, 1 μηχανοτεχνίτη ΔΕ για την επισκευή των γεωργικών μηχανημάτων, 6 εργατών καθαριότητας ΥΕ.

Στη Διεύθυνση Κοινωνικής. Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας για την «Λειτουργία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης»: Για τη λειτουργία δομής Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) η οποία θα στεγάζεται στο κτίριο της πρώην Παιδόπολης Αγριάς, είναι απαραίτητη η στελέχωσή της με το αναγκαίο προσωπικό, το οποίο θα προσληφθεί ειδικά για αυτό το σκοπό σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Προτείνεται η πρόσληψη προσωπικού 11 ατόμων και συγκεκριμένα, 1 ατόμου ειδικότητας Κοινωνικών Ανθρωπολόγων ΠΕ ή Κοινωνιολόγων ΠΕ ή Κοινωνικής Διοίκησης ΠΕ, 1 ατόμου ειδικότητας Παιδαγωγών Ειδικής Αγωγής ΠΕ, 1 ατόμου ειδικότητας Κοινωνικών Λειτουργών ΠΕ/ΤΕ, 3 ατόμων ειδικότητας Νοσηλευτών/τριών ΤΕ, 3 ατόμων ειδικότητας Κοινωνικών Φροντιστών ΔΕ (Α΄, Β΄, Γ΄ βάρδιες) και 2 ατόμων ειδικότητας Καθαριστών ΥΕ.

Στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης: Για την κάλυψη των εποχικών παροδικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Υπηρεσίας Δόμησης επείγει η πρόσληψη προσωπικού ιδιωτικού δικαίου (8 μήνες) και συγκεκριμένα χρειάζεται 1 άτομο ειδικότητας Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού ΠΕ με εξειδίκευση σε εφαρμογές G.I.S. με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 1 άτομο ειδικότητας Βιβλιοθηκονομίας με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και 1 άτομο ειδικότητας Οδηγού με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου