ΤΟΠΙΚΑ

Είχε σε γυάλινα βάζα κάνναβη βάρους 62,29 γραμμαρίων

είχε-σε-γυάλινα-βάζα-κάνναβη-βάρους-6229-γ-522073

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών αλλά και διακίνηση προχθές το απόγευμα στο κέντρο του Βόλου, όπου οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν χειροπέδες σε δύο φοιτητές.

Σε επιχείρηση στις 5.50 το απόγευμα οι αστυνομικοί συνέλαβαν 22χρονο, καθώς μετά από έλεγχο βρήκαν στο εσώρουχό του δύο ποσότητες κάνναβης βάρους 0,87 και 1,57 γραμμαρίων.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 22χρονος είχε μόλις δέκα λεπτά που είχε προμηθευτεί τα ναρκωτικά. Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών πραγματοποίησε στη συνέχεια «έφοδο» στο σπίτι φοιτητή, ηλικίας επίσης 22 χρονών, όπου βρήκαν 62,29 γραμμάρια κάνναβης σε γυάλινα βάζα.

Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν δύο τρίφτες κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, δύο μαχαίρια, καθώς και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελία Βόλου και εναντίον τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις. Ο ένας φοιτητής παραπέμφθηκε για να απολογηθεί για κακουργηματική δίωξη, για διακίνηση ναρκωτικών στην ανακρίτρια Βόλου, και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο δεύτερος φοιτητής, που κατείχε τις δύο μικρές ποσότητες κάνναβης, παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, του οποίου έκρινε ατιμώρητη την εις βάρος του πράξη της κατοχής ναρκωτικών, καθώς ο 22χρονος δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου