ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: Παραδόθηκε, δεν εγκαινιάστηκε το πάρκο στα Αστέρια Αγριάς

δήμος-βόλου-παραδόθηκε-δεν-εγκαινιάσ-522226

Ανακοίνωση –απάντηση στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αστέρια Αγριάς εκδόθηκε από τη Δημοτική Αρχή Βόλου, σχετικά με τις αναφορές του συλλόγου ότι δεν προσκλήθηκε στα χθεσινά εγκαίνια του πάρκου που διαμορφώθηκε στην περιοχή μετά την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής του αντλιοστασίου ακαθάρτων της ΔΕΥΑΜΒ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου έχει ως εξής: «Προφανώς εθισμένοι στα εγκαίνια και τα πανηγύρια για το …τίποτα, κάποιοι περίεργοι κάτοικοι, της περιοχής Αστέρια Αγριάς, κάτοχοι μιας… σφραγίδας, διαμαρτύρονται γιατί δεν προσκλήθηκαν σε αυτά του πάρκου. Για να μην μείνουν λοιπόν αυτοί οι περίεργοι τύποι με το παράπονο τους ενημερώνουμε ότι δεν προσκλήθηκαν για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έγιναν εγκαίνια και ούτε φυσικά θα γίνουν για μια τέτοιου είδους παρέμβαση, που αποτελούσε τη διεκπεραίωση μιας υποχρέωσης έναντι της πόλης και των κατοίκων.

Μπορούμε βεβαίως να κατανοήσουμε την ανησυχία τους, αλλά τους ενημερώνουμε ότι σε αντίθεση με τα σκοτινά καθεστώτα που υπηρετούσαν, και συνεχίζουν να υπηρετούν, εμείς δουλεύουμε καθημερινά προς όφελος της πόλης και των πολιτών συνολικά και όχι για τα μικροσυμφέροντα κάποιων. Σε κάθε περίπτωση πάντως γι αυτούς, τους συγκεκριμένους, έχουμε αφήσει επαρκή ποσότητα ξυδιού για να κεραστούν, αφού θα έρθουν τα εγκαίνια αλλά για τα έργα μεγάλης κλίμακας που υλοποιούμε και όχι γι αυτά που περνώντας τους για…ιθαγενείς, τους είχαν συνηθίσει…

Οσο για τον λατινομαθή συντάκτη της ανακοίνωσης, θα του θυμίσουμε πως Ubi nihil vales, ibi nihil velis.. ας φροντίσουν να μην το επιβεβαιώσουν…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου