ΤΟΠΙΚΑ

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος για το πάρκο που διαμορφώθηκε στα Αστέρια Αγριάς

ο-εξωραϊστικός-σύλλογος-για-το-πάρκο-π-522401

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Αστέρια Αγριάς», με ανακοίνωσή του απαντά στον Δήμο Βόλου για το πάρκο που διαμορφώθηκε στην περιοχή και παραδόθηκε χθες προς χρήση στους κατοίκους, αλλά και για δηλώσεις στελεχών της δημοτικής αρχής, σχετικά με την απουσία μελών του συλλόγου από τα εγκαίνια του χώρου.

Ειδικότερα, από τον Σύλλογο αναφέρονται τα εξής: «Όπως πληροφορηθήκαμε στα εγκαίνια, (τα λουλουδάκια είναι εγκαίνια;) του πάρκου στα Αστέρια Αγριάς, ένας συμπολίτης μας (μεταδημοτεύσας από τα Καμίνια Αττικής) που παραβρέθηκε εκεί, φώναζε ότι θα μοιράσει ξύδι στους κάτοικους της περιοχής, που αντιδρούσαν στη εγκατάσταση του αντλιοστασίου και ότι δεν είχαν τα μούτρα να εμφανιστούν στη τελετή.

Απαντάμε λοιπόν, ότι ποτέ δεν λάβαμε καμία πρόσκληση από τη δημοτική αρχή Βόλου, για να παραστούμε στην τελετή, παρόλο που ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου, πρόσφερε εθελοντική εργασία για τη βελτίωση της αισθητικής του πάρκου μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης 21 Μαρτίου 2017. Άλλωστε οι μόνες προσκλήσεις που έχουμε λάβει, ήταν αυτές που μας καλούσαν να παραστούμε στα δικαστήρια ως κατηγορούμενοι, μετά από αναφορές της δημοτικής αρχής Βόλου, για παρεμπόδιση έργου κοινής ωφέλειας.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, κ. Σαββάκης θα πρέπει να απαντήσει, πότε λέει αλήθεια. Όταν στις 25 Φεβρουαρίου σε δηλώσεις του σε τοπική εφημερίδα, ανέφερε ότι οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση του έργου οφείλονται στις ειδικές κατασκευές τις οποίες έπρεπε να υλοποιήσει ο ανάδοχος, ή στις προχθεσινές του δηλώσεις ότι για όλα φταίνε ο κάτοικοι της περιοχής;

Επειδή ως νέος στην πολιτική δεν έχει καταλάβει ότι τα γραπτά μένουν (Verba volant, scripta manent), τον πληροφορούμε ότι οι πολίτες με μνήμη χρυσόψαρου, πλέον δεν υπάρχουν. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντησή του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου