ΤΟΠΙΚΑ

Το πρώτο PLAY ΟΠΑΠ στο Βόλο ξεκινά τη λειτουργία του την ερχόμενη Τρίτη

το-πρώτο-play-οπαπ-στο-βόλο-ξεκινά-τη-λειτο-527221

Οι κανόνες του ΟΠΑΠ και πώς λειτουργεί το νέο τοπίο στα τυχερά παιχνίδια

Την ερχόμενη Τρίτη 21 Μαρτίου από τις 10 το πρωί ξεκινά στο Βόλο η λειτουργία του πρώτου PLAY OΠΑΠ στην περιοχή, που διαθέτει σύγχρονα παιγνιομηχανήματα (VLTs) για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών (φρουτάκια), στην οδό Ιάσονος με Γκλαβάνη.

Το κατάστημα PLAY ΟΠΑΠ θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής που η λειτουργία του θα παρατείνεται μέχρι τις 4 τα ξημερώματα και απευθύνεται σε παίκτες άνω των 21 χρόνων.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η λειτουργία του θα βρίσκεται υπό την εποπτεία της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, η οποία, ως αρμόδια ρυθμιστική αρχή, πιστοποιεί όλα τα καταστήματα VLTs, τα παιγνιομηχανήματα που έχουν εγκατασταθεί σε κάθε χώρο, τα παιχνίδια που προσφέρονται, το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα που ελέγχει και παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τα 35.000 παιγνιομηχανήματα, καθώς και τον υπεύθυνο λειτουργίας/διαχείρισης των καταστημάτων.

Δικαίωμα εισόδου θα έχουν όπως προαναφέρθηκε άτομα άνω των 21 ετών. Με την αστυνομική ταυτότητα και τη συμπλήρωση αίτησης, ο παίκτης λαμβάνει Ατομική Κάρτα Παίκτη με PIN. Το ελάχιστο στοίχημα ανά παιχνίδι ποικίλει ανάλογα με το παιχνίδι και τον κατασκευαστή.

Ωστόσο, με βάση τον κανονισμό λειτουργίας δεν μπορεί το ελάχιστο στοίχημα να είναι μικρότερο από 0,10 ευρώ και το μέγιστο μεγαλύτερο από 2,00 ευρώ…

Στο Βόλο, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν υποβληθεί τέσσερις αιτήσεις, γεγονός που σημαίνει ότι μόλις ολοκληρωθεί το κατασκευαστικό μέρος θα ανοίξουν τις πόρτες τους σταδιακά και τα άλλα τρία PLAY OΠΑΠ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου