ΤΟΠΙΚΑ

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στη Χρυσούλα Στρατηγοπούλου

πλήθος-κόσμου-στο-τελευταίο-αντίο-στη-527463

Πάνδημη η κηδεία της Χρυσούλας Στρατηγοπούλου, που άφησε την τελευταία της πνοή προχθές το βράδυ στο Βόλο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Η Χρυσούλα Στρατηγοπούλου, σύζυγος του πρώην αντιδημάρχου Βόλου Τάσου Στρατηγόπουλου, έφυγε σε ηλικία 84 χρόνων μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Η Χρυσούλα Στρατηγοπούλου ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία, άνθρωπος ζωντανός και ευγενής, που επί 52 χρόνια ήταν πάντα στο πλευρό του συζύγου της, των τριών παιδιών της και των οικογενειών τους. Η οικογένειά της είχε έρθει μετά τον ξεριζωμό από το Αϊβαλί της Μικράς Ασίας και εγκαταστάθηκε στη Νέα Ιωνία. Η ίδια εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ιδιωτικό τομέα ενώ τα τελευταία χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή της είχε αφιερωθεί στην οικογένειά της. Ο θάνατός της προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία, ενώ όσοι τη γνώριζαν είχαν μόνο καλά λόγια να πούνε. Τη διέκρινε πάντα η ευγένεια και η ανιδιοτελής προσφορά, ενώ για 55 συναπτά έτη στάθηκε δίπλα στον αγαπημένο της σύζυγο Τάσο και στα τρία παιδιά της και τις οικογένειές τους με αγάπη και αφοσίωση.

Συντετριμμένοι χθες οι οικείοι της, συγγενείς και φίλοι τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία, μετά την εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου.

Ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου