ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: Δεν θα ιδιωτικοποιηθεί καμιά δραστηριότητα ή υπηρεσία της ΔΕΥΑΜΒ

δήμος-βόλου-δεν-θα-ιδιωτικοποιηθεί-κα-554064

Σχετικά με ανακοινώσεις δημοτικών παρατάξεων και φορέων που αναφέρονται σε ιδιωτικοποίηση του Βιολογικού Καθαρισμού Βόλου και υπηρεσιών ή δραστηριοτήτων της ΔΕΥΑΜΒ, με αφορμή τη σημερινή απόφαση του Δ.Σ. της Επιχείρησης για ανάθεση του έργου εκπόνησης μελέτης για τη λειτουργία του Βιολογικού, από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Συνεχίζεται το πανηγύρι κάθε πικραμένου και αποτυχημένου πολιτικάντη και κομματόσκυλου αυτής της πόλης με αντικείμενο τη δήθεν ιδιωτικοποίηση του βιολογικού καθαρισμού. Το μόνο που μας εκπλήσσει είναι το πόση γραφικότητα αλλά και θρασύτητα έχουν ως αποθέματα και μας τις παρουσιάζουν κάθε φορά.

Υποκείμενα που ξεπούλησαν όχι απλώς την πόλη και τα συμφέροντα των πολιτών, μαζί με τις ιδέες τους, σε τιμή ευκαιρία, έχουν το θρασέος να παραποιούν την αλήθεια και να επιχειρούν να μας εμφανίσουν ως ομοίους τους.

Δεν θα κουραστούμε να ξεκαθαρίζουμε, για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφισβήτηση, ότι δεν πρόκειται να εκποιηθεί καμία, μα καμία δραστηριότητα ή υπηρεσία της ΔΕΥΑΜΒ και φυσικά κανένα περιουσιακό στοιχείο, σε ιδιώτη. Τελεία και παύλα. Όσοι επιμένουν να μας αποδίδουν τέτοια πρόθεση είτε είναι πολιτικοί απατεώνες, με ύποπτα κίνητρα (ακόμα και για να προλειάνουν και να καλλιεργήσουν το έδαφος στην κοινή γνώμη για μια εξέλιξη ιδιωτικοποίησης) ή σε αδυναμία επαφής με την πραγματικότητα και αντίληψης της αλήθειας.

Τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών, που δεν δέχονται το «κουτόχορτο» που προσπαθούν να τους σερβίρουν έχοντες πλήρη εμπιστοσύνη στη σημερινή Δημοτική Αρχή που τους μιλάει με τη γλώσσα της αλήθειας και όχι με υποκρισία και ιδιοτέλεια, όπως άλλοι έπρατταν επί τόσα χρόνια. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις απόπειρες που κάνουν για να δυναμιτίσουν την κοινωνική συνοχή, τη μόνη ανταπόκριση που βρίσκουν είναι από τους διάφορους «μπαχαλάκηδες», με την κοινωνία να παραμένει παγερά αδιάφορη απέναντί τους».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου