ΤΟΠΙΚΑ

Υποψήφιοι για βραβείο οι «Μύλοι Λούλη»

υποψήφιοι-για-βραβείο-οι-μύλοι-λούλη-556159

Μια ακόμη σημαντική διάκριση καταγράφεται στο ενεργητικό της εταιρείας «Μύλοι Λούλη» που είναι υποψήφια για βράβευση στο θεσμό των Bravo Sustainability Awards.

Όπως επισημαίνουν οι επικεφαλής της κορυφαίας εταιρείας: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συμμετοχή της εταιρείας μας στο θεσμό Bravo Sustainability Dialogue, που θέτει ως στόχο του να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις καλύτερες πρακτικές που κατεγράφησαν από τους συμμετέχοντες οργανισμούς και φορείς, στο πλαίσιο του Διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020».

Ο θεσμός BRAVO, που για τέσσερα συναπτά έτη διοργανώνεται από το Quality Net Foundation και το Δίκτυο Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών, συνδέεται για πρώτη φορά με την Πρωτοβουλία Sustainable Greece 2020 και εξελίσσεται στα Bravo Sustainability Awards.

Ο θεσμός θέτει ως στόχο του να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις καλύτερες πρακτικές που κατεγράφησαν από τους συμμετέχοντες οργανισμούς και φορείς στο πλαίσιο του διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020. Οι πρακτικές αυτές συμβάλλουν στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, της δημιουργίας προτύπων υπεύθυνης συμπεριφοράς και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία.

Η διαδικασία της ανάδειξης των καλών πρακτικών των βραβείων βασίζεται στη φιλοσοφία του Quality Net Foundation, που εστιάζει στην εμπλοκή και στο διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους. Στο πλαίσιο αυτό, η σύνδεση με την Πρωτοβουλία Sustainable Greece 2020 πραγματοποιήθηκε με σκοπό να δημιουργηθεί ένας τρόπος επιπλέον προώθησης και επιβράβευσης των πρακτικών που καταθέτουν οι συμμετέχοντες οργανισμοί στη Πρωτοβουλία, καθώς μιας ευρύτερης αφύπνισης και εκπαίδευσης των συμμετεχόντων αναφορικά με τις πρακτικές και τις πρωτοβουλίες αυτές.

Η Πρωτοβουλία Sustainable Greece 2020 απευθύνεται σε οργανισμούς και φορείς που ενδιαφέρονται για τα θέματα της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.

Η δημιουργία ενός Εθνικού Δείκτη Βιωσιμότητας θα προσφέρει, παράλληλα, τη δυνατότητα μέτρησης και εκτίμησης της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, σε σχέση με τη βιώσιμη ανάπτυξη, καθώς και της σύνδεσής της με τις χρηματοπιστωτικές αγορές, δημιουργώντας τις κατάλληλες βάσεις για την εισροή κεφαλαίων τα επόμενα χρόνια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου