ΤΟΠΙΚΑ

Κέρδισαν την αγορά της Ρωσίας τα κρασιά της «ΔΗΜΗΤΡΑ»

κέρδισαν-την-αγορά-της-ρωσίας-τα-κρασι-558000

Το πρώτο φορτίο με κρασιά «Δήμητρα» από τον ομώνυμο Αγροτικό Συνεταιρισμό Αγχιάλου πήρε το δρόμο για τη Ρωσία, εγκαινιάζοντας έτσι μία νέα συνεργασία για τον τοπικό συνεταιρισμό, σε μία δυναμική και διαρκώς αυξανόμενη αγορά όπως είναι αυτή της Ρωσίας.

Όπως ανακοινώθηκε από τον Α.Σ. Αγχιάλου, το φορτίο με τα κρασιά (αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της πιστοποίησης των προϊόντων), αναχώρησε την περασμένη Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, ενώ πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και νέες παραγγελίες.

«Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική αυτή τη στιγμή και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν σε αυτό» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Συνεταιρισμού «Η Δήμητρα».

Είμαστε βέβαιοι ότι μετά το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο, το καταναλωτικό της Ρωσίας θα αγκαλιάσει τα προϊόντα μας απολαμβάνοντας αυτή την καταπληκτική σχέση value for money, που μόνο εμείς μπορούμε να υποστηρίξουμε.

Προτείνουμε λοιπόν και στους συντοπίτες μας να αναζητήσουν τα προϊόντα μας σε όλες τις γνωστές αλυσίδες και τις κάβες, και να απολαύσουν αυτό που ήδη απολαμβάνουν στην Ευρώπη.

Τη διαχρονική «Δημητρούλα», την ολόφρεσκη σειρά «Καινούργιο», τη σειρά «Φιλύρα» (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) και τα μεγάλα μας κρασιά Ρουα Ματ (Π.Ο.Π). Και φυσικά το κορυφαίο τσίπουρο στην Ελλάδα, το εξαίσιο Θεσσαλικό» τονίζει επίσης ο Α.Σ. Αγχιάλου «Η Δήμητρα».

Σημειώνεται ότι ο συνεταιρισμός πρόσφατα υπέγραψε τη σύμβαση συνεργασίας με μία μεγάλη ρωσική αλυσίδα, ενώ στόχος είναι η διεύρυνση των εξαγωγών στην αγορά της Ρωσίας.

Τα παραγόμενα προϊόντα του Α.Σ. Αγχιάλου «Η Δήμητρα» έχουν ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και τα απολαμβάνουν μεταξύ άλλων στη Γερμανία στην Κύπρο στην Ουγγαρία στο Βέλγιο στη Δανία και στη Βουλγαρία.

Από το 2005 έχει ξεκινήσει και εφαρμόζεται Σύστημα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης σε όλους τους αμπελώνες των μελών του συνεταιρισμού και στην καλλιέργεια της ελιάς. Αυτό εξασφαλίζει σταθερή και πρώτης ποιότητος πρώτη ύλη. Ταυτόχρονα, τα τελευταία χρόνια, με τις αναμπελώσεις φυτεύτηκαν νέες αρωματικές ποικιλίες σταφυλιών, οι οποίες βελτίωσαν κατά πολύ την ποιότητα και τον αρωματικό χαρακτήρα των κρασιών και του τσίπουρου. Επίσης, η μεταποίηση αυτής της πρώτης ύλης στο Οινοποιείο–Εμφιαλωτήριο κρασιών αλλά και στο Ποτοποιείο, γίνεται με Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητος κατά τα πρότυπα ISO και HACCP πιστοποιημένα και βραβευμένα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου