ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά πρόδωσε 64χρονο Βολιώτη

η-καρδιά-πρόδωσε-64χρονο-βολιώτη-558921

Εφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Μήτρου

Απέραντη θλίψη και οδύνη στη Νέα Ιωνία προκαλεί η απώλεια του 64χρονου Νικολάου Μήτρου, συνταξιούχου οδοκαθαριστή, πολύτεκνου, ο οποίος έφυγε προχθες από το ζωή εντελώς πρόωρα, άδικα, αιφνίδια.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη καρδιολογικό επεισόδιο το πρωί, ενώ βρισκόταν σπίτι του με τη συζυγό του και καθόταν σε καρέκλα. Δυστυχώς, παρά τις πρώτες βοήθειες που δόθηκαν επί τόπου από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που έσπευσε στον τόπο, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 το πρωί. Ο 64χρονος ξαφνικά άρχισε να βήχει και έχασε τις αισθήσεις του. Προς στιγμήν επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και πανικός.

Η σύζυγός του κάλεσε άμεσα σε βοήθεια. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, όταν ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ήδη νεκρός.

Ο 64χρονος αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια πρόβλημα με την υγεία του. Όμως, το τελευταίο διάστημα φαινόταν ότι ήταν καλά. Ακολουθούσε θεραπευτική αγωγή.

Η οικογένειά του, η σύζυγός του Άννα και τα τέσσερα παιδιά τους είναι συντετριμμένοι. Συγγενείς και φίλοι έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην οικογένεια. Ολοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για τον 64χρονο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 στις 10.30 το πρωί από τον ιερό ναό του Αγίου Σπυρίδωνα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου