ΤΟΠΙΚΑ

Εχασε τη μάχη με την επάρατο πατέρας τεσσάρων παιδιών

εχασε-τη-μάχη-με-την-επάρατο-πατέρας-τε-559586

Τελευταίο αντίο σήμερα στον 69χρονο Αποστόλη Πινιάρη

Εφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο Αποστόλης Πινιάρης κάτοικος εν ζωή Καναλίων, ο οποίος διατηρούσε επί σειρά ετών την ομώνυμη ταβέρνα στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Ο άτυχος άνδρας έχασε την άνιση μάχη με την επάρατο χθες γύρω στις 10 το πρωί, ενώ νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, έχοντας δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα.

Ο 69χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του εδώ και τουλάχιστον δύο με τρία χρόνια. Δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ο άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος με τη Μαρία, με την οποία είχε αποκτήσει πέντε παιδιά. Δυστυχώς είχε χάσει το ένα του αγόρι σε ηλικία 19 χρονών, πριν από οχτώ χρόνια σε τροχαίο στη Μυτιλήνη, γεγονός που του στοίχησε πάρα πολύ.

Ο 69χρονος άρχισε να εργάζεται από τα εννιά του χρόνια στην κτηνοτροφία και την υλοτομία.

Στην πορεία ανέλαβε τα ηνία της ταβέρνας που είχε ο πατέρας του στην κεντρική πλατεία των Καναλίων, την οποία διατήρησε μέχρι και πριν από τέσσερα χρόνια, οπότε συνταξιοδοτήθηκε.

Ανθρωποι που τον γνώρισαν είπαν ότι ήταν αγωνιστής, ότι μεγάλωσε την οικογένειά του με αρχές, ιδανικά και αξίες. Ηταν πάρα πολύ γνωστός και αγαπητός στα Κανάλια.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 στις 11.30 το πρωί από τον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καναλίων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου