ΤΟΠΙΚΑ

Τη Δευτέρα η συνεδρίαση για τον Βιολογικό

τη-δευτέρα-η-συνεδρίαση-για-τον-βιολογ-560342

Για τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στη μία το μεσημέρι, έχει οριστεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για τον Βιολογικό, ύστερα από γραπτό αίτημα που κατέθεσαν 17 δημοτικοί σύμβουλοι των μειοψηφιών.

Το αίτημα για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Ενημέρωση, συζήτηση και λήψη απόφασης για τα μέτρα αντιμετώπισης των προβλημάτων λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού και για τη διαφύλαξη του δημόσιου-δημοτικού χαρακτήρα του Βιολογικού και όλων των δραστηριοτήτων της ΔΕΥΑΜΒ», κατατέθηκε στον απόηχο της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας, που διακόπηκε όταν πολίτες-μέλη της Συμμαχίας για το Νερό, έδωσαν το παρών στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το πανό που ανάρτησαν και αρνήθηκαν να κατεβάσουν, στάθηκε αφορμή για τη διακοπή της συνεδρίασης μετά από διπλή αποχώρηση από τα έδρανα των συμβούλων της πλειοψηφίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ακολούθησε ένταση, με διαμαρτυρόμενους να κρατούν την πόρτα κλειστή «φυλακίζοντας» στην αίθουσα συνεδριάσεων τους δημοτικούς συμβούλους, ενώ κλήθηκε αστυνομία, παρουσία της οποίας αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου