ΤΟΠΙΚΑ

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας

μεταθέσεις-εκπαιδευτικών-δευτεροβάθ-560938

Οι αιτήσεις κατατίθενται on line έως 28 Φεβρουαρίου

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί η εγκύκλιος μεταθέσεων εκπαιδευτικών του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων κατά το σχολικό έτος 2016-2017, σύμφωνα με την οποία καλούνται οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις ακόλουθες κατηγορίες μεταθέσεων:

α) γενικές από περιοχή σε περιοχή μετάθεσης,

β) στα Μουσικά Σχολεία,

γ) στα Καλλιτεχνικά Σχολεία,

δ) στα Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής εκπαίδευσης,

ε) αμοιβαίες από περιοχή σε περιοχή και

στ) σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ

Οι αιτήσεις υποβάλλονται, έως 28-2-2017, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr), με τον τρόπο που ορίζεται στην παρ. 2.1.1. της εγκυκλίου μεταθέσεων, η οποία έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά σε όλα τα σχολεία Β/θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων, εκτός από τις αμοιβαίες, για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 15 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.

Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλουν δήλωση για οριστική τοποθέτηση και για βελτίωση, χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων, όσοι βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ από μετάθεση, μετάταξη, απόσπαση σε ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι τοποθετημένοι σε συγκεκριμένη σχολική μονάδα, υποχρεούνται να υποβάλλουν αίτηση τοποθέτησης. Αίτηση υποβάλουν και οι εκπαιδευτικοί που δεν έχουν συμπληρώσει πλήρες έτος στην περιοχή οργανικής τους θέσης, ως εκ τούτου υποβάλουν αίτηση και οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί σχολικού έτους 2016-2017 (με αναδρομικό ή μη διορισμό).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου