ΤΟΠΙΚΑ

Ποινή φυλάκισης στον 36χρονο Βολιώτη που είχε ναρκωτικά στο σπίτι του

ποινή-φυλάκισης-στον-36χρονο-βολιώτη-πο-564202

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε χθες το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Βόλου στον 36χρονο που συνελήφθη προχθές το απόγευμα -μετά από έρευνα στο σπίτι του- να κατέχει ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Την ώρα του ελέγχου, στο σπίτι βρίσκονταν ο 16χρονος γιος του και δύο 17χρονοι συμμαθητές του, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών.

Ο 36χρονος, όπως έγινε γνωστό, παρακολουθούνταν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ως ύποπτος για υποθέσεις ναρκωτικών. Προχθές το απόγευμα, αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο. Ακολούθησε έλεγχος και στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων περίπου,μια νάιλον συσκευασία με ποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού βάρους, 3 γραμμαρίων περίπου, ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, το χρηματικό ποσό των 1.190 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Εκείνη την ώρα, στο σπίτι βρίσκονταν και τρεις ανήλικοι οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών. Ένας από αυτούς ήταν ο γιος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος είχε επιστρέψει στο σπίτι μετά την εργασία του. Ο εργοδότης του όμως φέρεται να τον κάλεσε πίσω. Έφυγε για να πάει στη δουλειά, και όπως ισχυρίστηκε άφησε τα ναρκωτικά που είχε για προσωπική του χρήση στο τραπέζι. Στο μεσοδιάστημα επέστρεψε ο γιος του. Είχε σχολάσει και πήγε στο σπίτι μαζί με δύο συμμαθητές του, ηλικίας 17 ετών, ένας με καταγωγή από τη Γερμανία και ένας από τη Βουλγαρία.

Οι ανήλικοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών, και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της χρήσης και κατοχής ναρκωτικών. Το δικαστήριο του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου