ΤΟΠΙΚΑ

Ευαισθητοποίηση για το δράμα της οικογένειας από το Βόλο

ευαισθητοποίηση-για-το-δράμα-της-οικο-564512

Αμεση ήταν η ανταπόκριση Βολιωτών στην κραυγή απόγνωσης τεσσάρων παιδιών που θρηνούν τον ξαφνικό χαμό του 46χρονου πατέρα τους, αλλά και στο γεγονός ότι δεν μπορούν να τον κλάψουν και να τον κηδέψουν στη γενέτειρά του. Η σορός του 46χρονου βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από το Βόλο, στη Γερμανία, όπου είχε πάει την προηγούμενη μόλις εβδομάδα σε αναζήτηση εργασίας. Η σύζυγος, οι τρεις κόρες του και ο ανήλικος γιος του, ταυτόχρονα με τον πόνο τους για την απώλεια του στηρίγματός τους, παλεύουν για να φέρουν τη σορό του στην Ελλάδα, πλην όμως θα πρέπει να ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία αλλά και να βρεθούν 4.500 ευρώ, όσα είναι τα έξοδα για τη μεταφορά της σορού του από το Βερολίνο στη Θεσσαλονίκη.

Το οικογενειακό δράμα που ανέδειξε ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές δεκάδων Βολιωτών, που χθες επικοινωνούσαν με το τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας αναζητώντας τρόπο για να μπορέσουν να βοηθήσουν τα τέσσερα παιδιά στον επαναπατρισμό της σορού του πατέρα τους.

Για τη συγκέντρωση του ποσού που απαιτείται για τη μεταφορά της σορού του 46χρονου στην πατρίδα του, ανοίχτηκε τραπεζικός λογαριασμός, και καλείται όποιος μπορεί να συνδράμει οικονομικά. Στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, το IBAN είναι το GR 8701103080000030800180900 και ο αριθμός λογαριασμού 308/001809-00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου