ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή σκυτάλης στη ΔΕΥΑΜΒ -Στη θέση του Απ. Γαλάτη ο Αρ. Σαββάκης

αλλαγή-σκυτάλης-στη-δευαμβ-στη-θέση-το-566657

Παραιτήθηκε χθες από την Προεδρεία της επιχείρησης ο κ. Γαλάτης για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους

Ο Αρης Σαββάκης, πρώην αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Προγραμματισμού, θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, στη θέση του Αποστόλη Γαλάτη, ο οποίος χθες, παραιτήθηκε επισήμως από τη θέση του, επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Χθες, το πρωί, ο κ. Γαλάτης υπέβαλλε γραπτώς την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, πληροφορία που είχε γίνει γνωστή από την περασμένη Παρασκευή, μόλις δύο 24ωρα μετά την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων και προέδρων των νομικών προσώπων στο Δήμο Βόλου.

Στη δήλωση παραίτησής του, ο κ. Γαλάτης επικαλείται προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, και υπογραμμίζει ότι θα συνεχίσει να στηρίζει το έργο της δημοτικής αρχής.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Εκφράζοντας τις ευχαριστίες μου προς το δήμαρχο Βόλου για την άριστη και εποικοδομητική μας συνεργασία στη ΔΕΥΑΜΒ και συνολικά στο Δήμο Βόλου και ταυτόχρονα παρέχοντας τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το έργο της δημοτικής αρχής, υποβάλλω σήμερα την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ. Η ενέργειά μου αυτή οφείλεται αποκλειστικά σε προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους και παρακαλώ να γίνει σεβαστή από όλους. Κάθε άλλη ερμηνεία είναι αυθαίρετη και προφανώς θα στοχεύει στην υπονόμευση της ενότητας της δημοτικής μας ομάδας και μόνο, που παραμένει αρραγής».

Στον απόηχο της παραίτησης, ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος είχε συνάντηση με τον κ. Σαββάκη, στον οποίο πρότεινε την προεδρεία της ΔΕΥΑΜΒ. Ο δεύτερος αποδέχθηκε την πρόταση και όπως όλα δείχνουν θα είναι εκείνος που θα πάρει το «τιμόνι» της επιχείρησης στα χέρια του.

Η αλλαγή σκυτάλης, θα ανακοινωθεί στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, στη μία το μεσημέρι. Σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται, ο κ. Γαλάτης θα ανακοινώσει και επίσημα στο διοικητικό συμβούλιο την παραίτησή του και θα παραδώσει τη σκυτάλη στον κ. Σαββάκη. Θα ακολουθήσει εισήγηση και επικύρωση της απόφασης σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πριν ο κ. Σαββάκης αναλάβει και επισήμως τα νέα του καθήκοντα.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου