ΤΟΠΙΚΑ

Εκοψε την πίτα της η Τ.Ο. Βόλου του ΚΚΕ

εκοψε-την-πίτα-της-η-τ-ο-βόλου-του-κκε-570748

Σε εορταστικό κλίμα – απόρροια της υπερκάλυψης του πλάνου της οικονομικής εξόρμησης – πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Τ.Ο. Βόλου του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της άμιλλας των οργανώσεων και βραβεύτηκαν οι πρωτοπόρες κομματικές οργανώσεις.

Ο γραμματέας της Τ.Ε., Βασίλης Μεταξάς, τόνισε: «η δράση του τελευταίου διαστήματος με την υπερκάλυψη των στόχων στην οικονομική δουλειά και ιδιαίτερα την μεγάλη απήχηση σε εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και νέους της ανάγκης οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ που εκφράστηκε στους δείκτες, με την πανεξόρμηση του Ριζοσπάστη με το κείμενο των Θέσεων της Κ.Ε. για το 20ο Συνέδριο μας γεμίζει με μεγάλη αισιοδοξία για τη φετινή χρονιά για την υλοποίηση των καθηκόντων που θέτουν οι Θέσεις, για «Ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ μπροστά στο καθήκον της ανασύνταξης του εργατικού κινήματος και της ανάπτυξης της κοινωνικής συμμαχίας σε αντικαπιταλιστική – αντιμονοπωλιακής κατεύθυνση, στην πάλη κατά του ιμπεριαλιστικού πολέμου, για την εργατική εξουσία».

Αφού κόπηκαν και μοιράστηκαν τα κομμάτια της πίτας, στη συνέχεια βραβεύτηκαν κατά σειρά: η οργάνωση που υπερκάλυψε με το μεγαλύτερο ποσοστό το πλάνο της στην οικονομική εξόρμηση, η οργάνωση που κατάφερε και συγκέντρωσε χρήματα από τους περισσότερους φίλους και εργαζόμενους και η οργάνωση της οποίας τα μέλη είχαν αναλογικά τη μεγαλύτερη προσωπική συνεισφορά στην οικονομική δουλειά.

Τέλος, στα πλαίσια της κερδισμένης άμιλλας με την Τ.Ο. Λάρισας που είχε μπει ανακοινώθηκε ότι 10 μέλη και φίλοι του κόμματος, που πρωτοστάτησαν στην οικονομική δουλειά θα «φιλοξενηθούν» από την οργάνωση της Λάρισας με επίσκεψη σε ιστορικό τόπο της περιοχής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου