ΤΟΠΙΚΑ

Η Νάνσυ Καπούλα και πάλι πρόεδρος στο ΤΕΕ Μαγνησίας

η-νάνσυ-καπούλα-και-πάλι-πρόεδρος-στο-τ-571161

Μετά τις διαδικασίες εκλογής οργάνων που ολοκληρώθηκαν στο τοπικό τμήμα

Δεύτερη συνεχόμενη θητεία για την νυν πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας, Νάνσυ Καπούλα η οποία θα συνεχίσει στην προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής του τοπικού τμήματος, μετά τις διαδικασίες που διεξήχθησαν την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για την εκλογή οργάνων.

Όπως ανακοίνωσε το ΤΕΕ, Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. εκλέχθηκε ο Δημήτρης Ζημέρης και Γενική Γραμματέας η Θεοδώρα Παπάζογλου, όλοι τους εκλεγμένοι με την παράταξη της «Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Ενωτική Πρωτοβουλία».

Συγκεκριμένα από τα 46 εκλεγμένα μέλη της Αντιπροσωπείας ψήφισαν 45 και η εννεαμελής Δ.Ε αποτελείται από τους: Νάνσυ Καπούλα, Πρόεδρο, Δημήτρη Ζημέρη, Αντιπρόεδρο, Θεοδώρα Παπάζογλου, Γενική Γραμματέα και μέλη Μιχάλη Μπαλαρούτσο, Δημήτριο Πέτρου, Ιωάννα Καραμαργιού, Αναστάσιο Σαλίων, Ευάγγελο Τσιρνόβας και Σταυρούλα Μαλαμούλη.

Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών της Δ.Ε. από τους 45 ψηφίσαντες, βρέθηκαν 44 έγκυρα ψηφοδέλτια και ένα λευκό.

Διαδικασίες

Για τη θέση του Προέδρου της Δ.Ε. υποψήφιοι ήταν οι κ.κ. Νάνσυ Καπούλα και Αναστάσιος Σαλίων, οι οποίοι έλαβαν: 25 ψήφους η Ν. Καπούλα, πέντε ο Τ. Σαλίων, ενώ βρέθηκαν έξι λευκά και ένα άκυρο, ενώ συνολικά ψήφισαν 37 μέλη της Αντιπροσωπείας.

Για τη θέση του Αντιπροέδρου της Δ.Ε. υποψήφιος ήταν ο κ. Δημήτριος Ζημέρης, ο οποίος έλαβε 25 ψήφους, ενώ βρέθηκαν στην κάλπη εννέα λευκά και τρία άκυρα.

Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα της Δ.Ε. υποψήφια ήταν ο κ. Θεοδώρα Παπάζογλου, η οποία έλαβε 25 ψήφους, ενώ βρέθηκαν στην κάλπη 10 λευκά και δυο άκυρα.

Αντιπροσωπεία

Υπενθυμίζεται ότι στις διαδικασίες για την εκλογή του προεδρείου της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας, που ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, εκλέχθηκαν οι εξής:

Πρόεδρος εξελέγη ο Αλέκος Γούναρης, ο οποίος σε σύνολο 46 ψηφισάντων έλαβε 24 ψήφους, ενώ ο ανθυποψήφιος του Κώστας Καραγιάννης, έλαβε 12 ψήφους. Στην κάλπη βρέθηκαν επίσης τρία άκυρα ψηφοδέλτια και επτά λευκά.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Γιώργος Καπότσης, ο οποίος σε σύνολο 46 ψηφισάντων έλαβε 26 ψήφους, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν επίσης τέσσερα άκυρα ψηφοδέλτια και 16 λευκά.

Τέλος, Γενική Γραμματέας της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας εκλέχθηκε η Εφη Αντωνίου η οποία σε σύνολο 46 ψηφισάντων έλαβε 26 ψήφους, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν επίσης έξι άκυρα ψηφοδέλτια και 14 λευκά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου