ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βόλος και το Πήλιο, τιμώμενος προορισμός στις Βρυξέλλες

ο-βόλος-και-το-πήλιο-τιμώμενος-προορισ-595637

Ο Δήμος Βόλου με στόχο την προώθηση του αεροδρομίου Ν. Αγχιάλου και την ενίσχυση της νέα εβδομαδιαίας αεροπορικής σύνδεσης των Βρυξελλών με την περιοχή μας, που θα ξεκινήσει κατά την καλοκαιρινή περίοδο που ακολουθεί, έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμα τουριστική προβολής του 2017 την έκθεση τουρισμού του Βελγίου, στην οποία θα συμμετέχει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου.

Αυτή του την επιλογή τιμά ο Ε.Ο.Τ. καθώς, με επιστολή του Γραφείου Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών προς τον Δήμο Βόλου, προτείνει το Βόλο και το Πήλιο ως τιμώμενο προορισμό στην έκθεση Salon des Vacances για το 2017.

Στόχος της πρωτοβουλίας του Ε.Ο.Τ., όπως αναφέρεται και στην επιστολή, είναι η παρουσίαση του Βόλου και του Πηλίου, ως ιδανικό προορισμό που συνδυάζει ήλιο/θάλασσα και εναλλακτικές μορφές τουρισμού, με την ευκαιρία της απευθείας πτήσης της TUI από το Βέλγιο.

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής ενέργειας προτείνεται η παρουσίαση του προορισμού την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης και η παράλληλη οργάνωση μιας γαστρονομικής παρουσίασης με γεύσεις της περιοχής και τοπικά προϊόντα. Όλη η δράση θα λάβει χώρα στο Ελληνικό περίπτερο, με το Δήμο Βόλου να έχει ιδιαίτερη θέση. Από αυτή την συνεργασία ο Ε.Ο.Τ. αναμένει να ενισχυθεί η εικόνα της Ελλάδα στη Βέλγικη αγορά και να δοθεί η δυνατότητα στον προορισμό Βόλου/Πηλίου, να προκαλέσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο Βέλγικο και Διεθνές κοινό των Βρυξελλών, ως ιδανικό προορισμό διακοπών.

Θεωρώντας ότι το τιμητικό αυτό γεγονός είναι αποτέλεσμα μιας σταθερής επικοινωνιακής πορείας και μιας κοινής προσπάθειας των 3ων Δήμων Βόλου, Ζαγοράς Μουρεσίου και Ν. Πηλίου που υλοποιείται μεθοδικά τα δύο τελευταία χρόνια, σε συνεργασία πάντα με την ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως αυτή εκφράζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, προγραμματίζεται η ενισχυμένη παρουσία του προορισμού στην παραπάνω έκθεση καθώς και σε έξι ακόμη αγορές εντός του Φεβρουαρίου.

Η έκθεση Salon des Vacances πραγματοποιείται από 2 έως 5 Φεβρουαρίου 20017, απευθύνεται σε ευρύ κοινό, με την πρώτη ημέρα να είναι αφιερωμένη σε τουριστικούς παράγοντες και δημοσιογράφους. Ο Δήμος Βόλου θα έχει μια ακόμη εντυπωσιακή παρουσία στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής που αναπτύσσει, ως μια επιπλέον απάντηση σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μειώσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής και να δυσφημίσουν την πόλη του Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου