ΤΟΠΙΚΑ

Νέος νηογνώμων στη Μαγνησία και τις γύρω περιοχές

νέος-νηογνώμων-στη-μαγνησία-και-τις-γύ-596855

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξης και επέκτασης του δικτύου του με στελέχη υψηλής επαγγελματικής εμπειρίας και κύρους, ο Φοίνιξ Νηογνώμων Α. Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον ναυπηγό κ. Βασίλειο Ράπτη, για τον νομό Μαγνησίας και τις όμορες περιοχές, αρχής γενομένης από 02/01/2017.

Όπως ενημερώνει ο κ. Ράπτης, έχοντας βαθιά νηογνωμονική παιδεία, εργασιακή εμπειρία υψηλού επιπέδου και παρουσία άνω των τριάντα ετών στον χώρο των επιθεωρήσεων πλοίων και σκαφών υπό ελληνική σημαία, έρχεται να αποτελέσει ένα ακόμη σημαντικό μέλος στην ομάδα των αποκλειστικών επιθεωρητών του ΦΟΙΝΙΚΑ, συνδράμοντας με το κύρος και τον επαγγελματισμό που τον διακρίνει το έργο του οργανισμού μας.

«Η διοίκηση του οργανισμού, εκφράζοντας τη βαθιά της πεποίθηση για αποτελεσματικές και ποιοτικές συνέργειες, προσβλέπει στη συμβολή και τη συνδρομή του κ. Ράπτη, στο αέναο έργο του οργανισμού για την αναβάθμιση της προστασίας της ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα και του περιβάλλοντος, και τον καλωσορίζει στη νέα του επαγγελματική οικογένεια» καταλήγει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου