ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη στο Πήλιο για το θάνατο της Αννας Χατζηαποστόλου -Γαρυφάλλου

θλίψη-στο-πήλιο-για-το-θάνατο-της-αννας-598179

Ανήμερα της γιορτής του αγαπημένου της γιού Αντώνη, υπέκυψε στα τραύματά της η Αννα Χατζηαποστόλου- Γαρυφάλλου από τον Κισσό Πηλίου.

Η Άννα Χατζηαποστόλου- Γαρυφάλλου ήταν γόνος της γνωστής οικογένειας Γαρυφάλλου στον Κισσό, που διατηρούσε για πολλά χρόνιο στον Άη Γιάννη Πηλίου το ξενοδοχείο Μαρκέζιον. Η άτυχη 80χρονη διέμενε με την οικογένειά της, είχε δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, στη Χαλκίδα.

Πριν από λίγο καιρό, κι ενώ βάδιζε στο δρόμο, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και τραυματίστηκε βαριά. Αρχικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όμως η κατάσταση της υγείας της ήταν σοβαρή με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό της Αθήνας.

Δυστυχώς όμως χθες δεν άντεξε στα τραύματά της και άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας ανείπωτο πόνο στους δικούς της ανθρώπους.

Το άγγελμα του θανάτου της σκόρπισε μεγάλη θλίψη στο Πήλιο και ειδικότερα στη γενέτειρά της τον Κισσό αλλά και τον Άη Γιάννη όπου περνούσε όχι μόνο τα καλοκαίρια της αλλά και πολλούς μήνες τον υπόλοιπο χρόνο, διατηρώντας ανέπαφες από το χρόνο, τις σχέσεις της με συγγενείς και φίλους, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της. Διατηρούσε μάλιστα ένα από τα πιο παραδοσιακά σπίτια στον Άη Γιάννη Πηλίου, απαράμιλλης ομορφιάς και θέας.

Συντετριμμένη η Τζωρτζίνα Χριστοδούλου, αντιδήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου που ήταν στενή φίλη της οικογένειάς, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, εξέφρασε τη μεγάλη λύπη της, υπογραμμίζοντας ότι η Άννα Χατζηαποστόλου ήταν ένας βαθύτατα καλός, ευγενής και προσηνής άνθρωπος, που δυστυχώς έφυγε με άδοξο τρόπο, και μάλιστα ανήμερα της γιορτής του αγαπημένου της γιού Αντώνη.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου