ΤΟΠΙΚΑ

Σεμινάρια στη Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου

σεμινάρια-στη-λέσχη-εργαζομένου-κορι-600483

Από 1/2/2017 ξεκινούν στην «Λέσχη Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου» τα εξής Σεμινάρια:

  • Δημιουργική Γραφή
  • Εκμάθηση Αρχαίας Ελληνικής Γλώσσας και Αρχαιογνωσίας
  • Λέσχη Ανάγνωσης

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση –κάλεσμα: «Ελάτε να κάνουμε μαζί αυτό το μαγικό ταξίδι στην γνώση, την παραγωγή και την κριτική του λόγου από τον Όμηρο μέχρι την Κική Δημουλά. Γιατί η μόνη πραγματική μας περιουσία είναι ο πολιτισμός!

Ξέρετε πόσες λέξεις από την εποχή του Ομήρου και του Ησιόδου χρησιμοποιούμε καθημερινά; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί η Ελλάδα έχει παράδοση στην ποίηση; Γνωρίζετε ότι ο Καζαντζάκης είναι ο συγγραφέας που έχει μεταφραστεί περισσότερο παγκοσμίως (32 γλώσσες παρακαλώ!);

Αυτόν τον καιρό που όλοι φτωχαίνουμε ας πλουτίσουμε το νου και το πνεύμα μας με γνώση! Ας αφήσουμε τη μιζέρια της καθημερινότητας και ας αναζητήσουμε σαν άλλοι «Ιάσονες» το χρυσόμαλλο δέρας. Όχι μακριά. Μονάχα στο νου και στην καρδιά μας! Εκεί που κατέληξε και η αναζήτηση στον Αλχημιστή του Πάουλο Κοέλιο! Με πάθος ανάλογο του Αχιλλέα και πολυπραγμοσύνη ισάξια του Οδυσσέα.

Γιατί έχουμε υποχρέωση στην παράδοσή μας να διαψεύσουμε τις Κασσάνδρες και να αποδειχτούμε άξιοι συνεχιστές του ένδοξου παρελθόντος!».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6977095147, 6980242654.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου