ΤΟΠΙΚΑ

Η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας του Δήμου διαψεύδει τον πρόεδρο του Γηροκομείου

η-υπεύθυνη-πολιτικής-προστασίας-του-δ-602510

Με δήλωσή της η υπεύθυνη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου, Σταυρούλα Παπαθανασίου, διαψεύδει κατηγορηματικά ισχυρισμούς του προέδρου του Γηροκομείου Βόλου, Παύλου Πάνου, ότι δεν ελήφθη μέριμνα από τον Δήμο για τον καθαρισμό των δρόμων που οδηγούν στο Ιδρυμα.

Στη δήλωσή της η κ. Παπαθανασίου αναφέρει τα εξής: «Ως υπεύθυνη του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου, αν και γνωρίζω ότι λόγω της υπηρεσιακής μου ιδιότητας δεν μου επιτρέπεται να εμπλέκομαι σε διενέξεις δημόσιας ή ιδιωτικής φύσεως, εντούτοις μετά τον καταιγισμό των ψευδών και των ανακριβειών του προέδρου του Γηροκομείου, Παύλου Πάνου, περί δήθεν εγκατάλειψης του Ιδρύματος, οφείλω να τον διαψεύσω κατηγορηματικά.

Από τις πρώτες ώρες της κακοκαιρίας που ενέσκηψε στην περιοχή, γύρω από το Γηροκομείο επιχειρούσαν και καθάριζαν ένα αποχιονιστικό μηχάνημα, δύο υδροφόρες και μια αλατιέρα και απέτρεψαν τη δημιουργία κάθε προβλήματος στην λειτουργία του ιδρύματος.

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο κ. Πρόεδρος του Γηροκομείου, διατυπώνοντας όλους αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς, οφείλω ωστόσο να διαμαρτυρηθώ για λογαριασμό των συναδέλφων μου που επί πέντε μέρες δώσαμε ένα εξαιρετικό δύσκολο αγώνα, μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, με θετικά, όπως όλοι συνομολογούν, αποτελέσματα και να τον διαψεύσω».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου