ΤΟΠΙΚΑ

Κατανόηση και συνεργασία ζητά η ΔΕΥΑΜΒ για τις διακοπές νερού

κατανόηση-και-συνεργασία-ζητά-η-δευαμ-602788

Αναφορικά με το πρόβλημα των εκτεταμένων διακοπών νερού στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου –Νέας Ιωνίας, η ΔΕΥΑΜΒ σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Συνεχίζεται η προσπάθεια, με τα συνεργεία της ΔΕΥΑΜΒ, να εργάζονται πυρετωδώς σε ολόκληρη την πόλη προκειμένου να αποκαταστήσουν τις δεκάδες βλάβες σε υδρόμετρα, αλλά και τμήματα του κεντρικού αγωγού μεταφοράς του νερού, που συνεχώς διαπιστώνονται.

Παρακαλούμε τους πολίτες να δείξουν κατανόηση και πνεύμα συνεργασίας περιορίζοντας την κατανάλωση, κρατώντας κλειστές τις βρύσες και ελέγχοντας τα υδρόμετρά τους. Στην περίπτωση που διαπιστώσουν την οποιαδήποτε βλάβη να απευθύνονται άμεσα στα τηλέφωνα της ΔΕΥΑΜΒ 24210- 55555, 40959 και 49946 ή στο γραφείο του Δημάρχου Βόλου, στα τηλέφωνα 24213 50173 – 4 και να τις αναφέρουν, προκειμένου να υπάρξει παρέμβαση συνεργείου τεχνικών της επιχείρησης για να την αποκαταστήσουν.

Τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και νέα αναλυτική ενημέρωση του κοινού για την πορεία της προσπάθειας που καταβάλλεται για πλήρη ομαλοποίηση της κατάστασης στην υδροδότηση. Μέχρι τότε ας σταματήσουν οι άγονες κριτικές και η μεμψιμοιρία που δεν ωφελούν σε τίποτα. Ζητούμε πίστωση χρόνου και την κατανόηση και τη συνεργασία όλων και όταν έρθει η ώρα θα ερευνηθούν οι τυχόν υπάρχουσες ευθύνες και θα αποδοθούν εκεί που πρέπει.. Γι’ αυτό να είναι όλοι σίγουροι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου