ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιχτή και το απόγευμα σήμερα η αγορά του Βόλου

ανοιχτή-και-το-απόγευμα-σήμερα-η-αγορά-634703

Ανοιχτή θα είναι σήμερα, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, η εμπορική αγορά. Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε την προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων τις απογευματινές ώρες από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Σκοπός της απόφασης αυτής είναι η τόνωση της αγοράς, λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας τουριστών τις ημέρες αυτές στο νομό αλλά και η καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών , ώστε να μπορέσουν να κάνουν τις αγορές τους για την μεγάλη γιορτή του Αγ. Νικολάου.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Χρυσοχόων και Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας, λόγω ειδικών συνθηκών που επικρατούν στην αγορά και λόγω της αργίας του Αγ. Νικολάου προτείνει να λειτουργήσουν τα μέλη του στο ίδιο διάστημα.

Πάντως, για τη λειτουργία της αγοράς υπάρχουν και αντιδράσεις. Η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων διαφωνεί κάθετα, ενώ επιτίθεται κατά του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας για τη διαδικασία που ακολούθησε να ρωτήσει τηλεφωνικά τα μέλη του και όχι σε συνάντηση, υποστηρίζοντας ότι έτσι καταργούνται δημοκρατικές διαδικασίες.

Αντιδράσεις και από τους «Εμπορους ενάντια στην Κρίση», με το μέλος Δημήτρη Κανελλή να υποστηρίζει ότι «η διοίκηση του ΕΣΒ βάζει τα χεράκια της και… βγάζει τα ματάκια των τοπικών καταστημάτων, για ακόμα μια φορά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου