ΤΟΠΙΚΑ

Ν.Δ.: «Κάνουν λάθος όσοι σπεύδουν να χρίσουν υποψήφιους βουλευτές»

ν-δ-κάνουν-λάθος-όσοι-σπεύδουν-να-χρί-634939

Την παρέμβαση του κόμματος από την Αθήνα προκάλεσε η ανάρτηση στο FB της Ζ. Μακρή, στην οποία χαρακτηρίζονταν «συνυποψήφιος» ο Σάκης Ρουβάς

Η Νέα Δημοκρατία διαψεύδει με κατηγορηματικό μάλιστα τρόπο κάθε δημοσίευση που αναφέρεται σε πρόσωπα που φέρεται να μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε μάλιστα πηγές του κόμματος τονίζεται ότι «όσοι σπεύδουν να χρίσουν υποψηφίους βουλευτές απλά κάνουν λάθος» και παραπέμπει στη διαδικασία που έχει «ανοίξει» με το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών.

Οπως επισημαίνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Στο πλαίσιο της εκλογολογίας που έχει ξεκινήσει, για τη Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, βρίσκονταν σε επαφές με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για πιθανή συνεργασία.

Ωστόσο ένα νέο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια, είναι και αυτό του Σάκη Ρουβά. Και μπορεί η Νέα Δημοκρατία να διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε παρόμοιο σενάριο, ωστόσο μια ανάρτηση της πρώην υφυπουργού και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Ζέττας Μακρή, στον λογαριασμό της στο Twitter ήταν αρκετή για να… ανάψουν οι συζητήσεις.

Στην ανάρτηση στο fb η πρώην βουλευτής Ζ. Μακρή εμφανίζεται σε φωτογραφία μαζί με το Σάκη Ρουβά, στην έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Βόλο, η οποία συνοδεύονταν από τη φράση «Η Φωτεινή με φωτογραφίζει ενώ βγάζω selfie με τον συνυποψήφιο(;) Σάκη Ρουβά!».

Μετά από αυτό χθες πηγές της Νέας Δημοκρατίας στην ανακοίνωση που εκδόθηκε τονίζουν «Τα διάφορα δημοσιεύματα που ανακυκλώνονται και αφορούν την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οσοι βιάζονται να χρίσουν υποψηφίους βουλευτές απλά κάνουν λάθος. Η Συμφωνία Αλήθειας και ο οδικός χάρτης εξόδου της χώρας από την κρίση που έχει καταθέσει ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γεγονός πως έχει κινητοποιήσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, που είναι έτοιμο να συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια.

Το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών καθημερινά αγκαλιάζεται από πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα κοινά. Είναι αυτό μέσα από το οποίο θα επιλεγούν κατά βάση οι υποψήφιοι βουλευτές».

Σημειώνεται πάντως ότι ο ίδιος ο Σάκης Ρουβάς που ρωτήθηκε στο Βόλο για τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι μπορεί να ασχοληθεί με την πολιτική να απαντά «η ζωή μου είναι τόσο γεμάτη από δραστηριότητες επαγγελματικές και καλλιτεχνικές που δεν θα είχα χρόνο να ασχοληθώ με την πολιτική. Η πολιτική, μου αρέσει πολύ, να συζητάω, να μοιράζομαι σκέψεις με φίλους».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου