ΤΟΠΙΚΑ

Πλημμύρισε κόσμο το Χιονοδρομικό

πλημμύρισε-κόσμο-το-χιονοδρομικό-635594

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ

Εκατοντάδες κόσμου πλημμύρισε χθες, πρώτη ημέρα έναρξης λειτουργίας του για τη φετινή σεζόν, το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου και απόλαυσε το χιόνι.

Τουλάχιστον 300 άτομα από Βόλο, αλλά και Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έσπευσαν να θαυμάσουν το φυσικό τοπίο και να απολαύσουν το αγαπημένο τους χειμερινό άθλημα.

Μικροί και μεγάλοι, ζευγάρια αλλά και οικογένειες, παρέες διάφορες ομάδες, Σύλλογοι όπως ο Κολυμβητικός και ο Ορειβατικός, σύμφωνα με πληροφορίες, επιδόθηκαν στο αγαπημένο χόμπι.

Ο πρόεδρος της Κενταύρων Όρος, Γρηγόρης Ιγγλέσης, είπε ότι η προσέλευση σήμερα αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

«Σύμφωνα με τα τηλεφωνήματα που είχαμε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, λόγω της αργίας, οι επισκέπτες αναμένεται να διπλασιαστούν» ανέφερε χαρακτηριστικά. Εξάλλου, χθες το Χιονοδρομικό Κέντρο λειτούργησε θαυμάσια. «Όλα πήγαν πάρα πολύ καλά και ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, ένα από τα ομορφότερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας με θέα σε δύο θάλασσες, Αιγαίο και Παγασητικό, έχει ντυθεί στα λευκά και περιμένει μικρούς και μεγάλους καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο για οποιαδήποτε πληροφορία είναι το 2428089021.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου