ΤΟΠΙΚΑ

Η ΚΕΔΕ τίμησε τον Πατριάρχη της Αυτοδιοίκησης Βασίλη Κοντορίζο

η-κεδε-τίμησε-τον-πατριάρχη-της-αυτοδι-636202

Τον επονομαζόμενο ως «Πατριάρχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης», πρώην Δήμαρχο Πορταριάς Βασίλη Κοντορίζο, βράβευσε στο πλαίσιο του συνεδρίου της Κεντρικής Ενωσης Δήμων Ελλάδος, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος Γιώργος Πατούλης.

Στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ βράβευσε τον Αντιπρόεδρο της Βουλής Ν. Κακλαμάνη και τον πρώην Δήμαρχο Πορταριάς Β. Κοντορίζο για την αυτοδιοικητική τους δράση.

Ο κ. Πατούλης βράβευσε τον κ. Βασίλη Κοντορίζο ο οποίος υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση επί 10 τετραετίες ως Κοινοτάρχης και Δήμαρχος Πορταριάς.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε χαρακτηριστικά: «Σήμερα μέσα από το ετήσιο τακτικό μας Συνέδριο εδώ στη Θεσσαλονίκη, εγκαινιάζουμε ένα νέο θεσμό, τιμώντας ανθρώπους που υπηρέτησαν την Αυτοδιοίκηση με αφοσίωση, συνέπεια και αυταπάρνηση. Όταν μιλάμε για την ιστορία της ΚΕΔΕ δεν μπορεί από αυτήν να λείπουν πρόσωπα και προσωπικότητες που ξεχώρισαν για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Θέλω να συγχαρώ τόσο τον κ. Κακλαμάνη όσο και τον κ. Κοντορίζο, δύο ανθρώπους που λάμπρυναν με την παρουσία τους το θεσμό της Αυτοδιοίκησης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου