ΤΟΠΙΚΑ

Στο 8ο Φεστιβάλ μελιού η Περιφέρεια Θεσσαλίας

στο-8ο-φεστιβάλ-μελιού-η-περιφέρεια-θεσ-639435

Στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας πρόκειται να συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα. Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ενημερώνει ότι, στόχος και του 8ου Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό, στο εμπορικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης.

Επιπλέον, τονίζει ότι αποτελεί τον τόπο για τη σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Το Φεστιβάλ θα πλαισιωθεί και φέτος από παράλληλες εκδηλώσεις και Συνέδρια, που σκοπό έχουν την ενημέρωση των ενδιαφερομένων για εξειδικευμένα θέματα μελισσοκομίας.

Καλούνται όσοι επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας να απευθυνθούν στους οικείους συλλόγους και συνεταιρισμούς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου